Ο Σωτήρης Καλυβάτσης "αδειάζει" on air την Πετρούλα Κωστίδου

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης "αδειάζει" on air την Πετρούλα Κωστίδου

Είναι αυθόρμητος. Είναι ένας καλλιτέχνης με πολύ χιούμορ. Έχει κάνει πολλές μεταμφιέσεις και δε διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του. Υπάρχει όμως ένα πρόσωπο που τον έκανε να πει όχι και μάλιστα σε ζωντανή απογευματινή εκπομπή.

Ο λόγος για το Σωτήρη Καλυβάτση που βρέθηκε στο Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για τα σχέδια του σε τηλεόραση και θέατρο. Γύρω στις 19.15 ο Νικόλας Τουρουντούς έδωσε την ποινή της ημέρας στους παρουσιαστές και όπως γνωρίζουμε όλοι έπρεπε να γίνει μια φάρσα σε ένα πρόσωπο από τη showbiz. Η Πετρούλα Κωστίδου επελέγη να είναι η κοπέλα που θα δεχτεί την φάρσα και η εκπομπή έκανε πρόταση στον καλεσμένο της να κάνει αυτή την πλάκα.

Ευγενικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε ότι δε θα πάρει και παραχώρησε την θέση του στον Φώτη δείχνοντας ότι δε θέλει να μπει σε διαδικασία να εκτεθεί και να μιλήσει με το hot κορίτσι. Η αμήχανη στιγμή φάνηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στην έκφραση του προσώπου του αλλά με το χιούμορ του το ξεπέρασε αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι από την εκπομπή του διδύμου έχουν γίνει φάρσες σε πολλά άτομα από τον χώρο της μόδας, της υποκριτικής και του τραγουδιού. Η στάση του Σωτήρη Καλυβάτση ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμη και δε φάνηκε στις οθόνες μας κάτι που να δείχνει ότι παρεξηγήθηκε. Απλά δεν επιθυμούσε να ακούσει από την Πετρούλα ότι τελείωσε και όλες τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί και έχει γίνει αγαπητή στο κοινό τα τελευταία χρόνια.