Χριστουγεννιάτικη επιδημία αρραβώνων στo Hollywood;

Χριστουγεννιάτικη επιδημία αρραβώνων στo Hollywood;

Επειδή δεν έχουν μελομακάρονα στο Hollywood, μάλλον αγοράζουν δαχτυλίδια αρραβώνων.

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε στο διαδίκτυο ότι o Justin Timberlake ψωνίζει δαχτυλίδι αρραβώνων για την εκλεκτή της καρδιάς του, Jessica Biel. Το κορίτσι με το αθλητικό σώμα που βρίσκεται σε αυτή τη σχέση ελατήριο αν κρίνουμε από τα ups and downs της τελικά μάλλον θα βάλει κουλούρα πάνω από το βαρετό χτένισμα της. Δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια, αλλά μόνο ευχές για το power couple του Hollywood έχουμε.

Ίδια φήμη και για το Jamie Bell και το κορίτσι του Evan Rachel Wood. Αυτό και αν το καταλαβαίνουμε. Ο Jamie, σου λέει, μία είναι η ευκαιρία μου να βρω καλλονή, θα την αρπάξω από τα μαλλιά.

Η Britney Spears, από την άλλη, που όντως αρραβωνιάστηκε και βούιξαν blog και τα site ότι δεν είναι αληθινός ο αρραβώνας με σκοπό να κάνουν μαύρες τις γιορτές αυτού του τίμιου πλην άγριου κοριτσιού.

Τέλος η Nicole Scherzinger που έχει χωρίσει από τον αγαπημένο είπε σε όλους ότι αν την αρραβωνιαστεί σκέφτεται σοβαρά να τα ξαναβρεί μαζί του. Με από αυτή τη δημόσια έκκληση αν το πρώην αγόρι της την αγνοήσει θα μιλάμε για major απογοήτευση της πρώην Pussycat Doll.

Αληθινοί ή όχι, εμείς ευχόμαστε σε όλους βίον ανθόσπαρτον, γιατί ούτως ή άλλως όπως σχεδόν κάθε γάμος στη showbiz θα καταλήξει σε διαζύγιο.