O Ψινάκης έφυγε, o Μουρατίδης ήρθε στο FAB5

O Ψινάκης έφυγε, o Μουρατίδης ήρθε στο FAB5

Η απόλυση του Ηλία Ψινάκη είναι δεδομένη και μετά το χθεσινό επεισόδιο ανήκει και τυπικά στο παρελθόν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Νίκος Μουρατίδης ήδη ολοκλήρωσε το πρώτο του γύρισμα και αναμένει απαντήσεις για το αν θα συνεχίσει ή ήταν μόνο guest.

Κανείς δεν έχει πάρει μόνιμα τη θέση του Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή λέει από την πλευρά του ένα από τα μέλη της επιτροπής του παιχνιδιού. Και συγκεκριμένα ο Πάνος Φασούλης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου: «Είμαστε "Fab4", αλλά σε κάθε επεισόδιο θα έρχεται κάποιος guest, προφανώς» δήλωσε, ενώ όταν ρωτήθηκε από την Σίσσυ ποιος θα είναι ο πρώτος guest star, ο Πάνος Φασούλης είπε: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι ο πρώτος με τον οποίο κάναμε γύρισμα. Στο συγκεκριμένο κομμάτι που ο υποψήφιος είναι χορευτής-τραγουδιστής θέλει να κάνει κάτι με το τραγούδι. Και ο κύριος Μουρατίδης είναι ο ειδικός για να βοηθήσει».

Πιο μετά κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο τους από ποιον στήνεται τελικά αυτή η εκπομπή, γιατί η ίδια δεν έχει καταλάβει ακόμα, ο νεαρός κριτής δήλωσε: «Υπάρχει ένα σενάριο. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ηλίας δεν το ήθελε. Τρελαινόταν, γιατί είναι κι ένας άνθρωπος αυθόρμητος κι επαναστατικός έτσι κι αλλιώς. Μας έλεγαν ότι σήμερα θα κάνετε αυτό κι εμείς το κάναμε». Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι από τον ΑΝΤ1 περιμένουν να δουν πως θα πάει σε τηλεθέαση αυτό το υλικό με τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος ήταν πολύ καλός και αιχμηρός. Στην δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα γνωρίζουμε αν οι FAB5 θα μείνουν πέντε ή θα γίνουν τέσσερις.