Τα ξεκαρδιστικά Χριστούγεννα του Ryan Gosling και της Eva Mendes

Τα ξεκαρδιστικά Χριστούγεννα του Ryan Gosling και της Eva Mendes

Γιατί είναι ένα ζευγάρι με πολύ χιούμορ και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Το 2011 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του Ryan Gosling και κάτι μας λέει πως το 2012 δεν θα πάει πίσω. Πριν όμως αποχαιρετήσουμε για τα καλά αυτό το έτος, ο «Πιο Cool Άνθρωπος της Χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό Time, αποφάσισε να μας κάνει ένα ακόμα δώρο.

Φορώντας παλιομοδίτικες πυτζάμες και έναν τεράστιο σκούφο για τον ύπνο, ο Gosling πρωταγωνιστεί σε ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που αφηγείται ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο ποίημα και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ο άνθρωπος απλά αρνείται να πάρει τον εαυτό του στα σοβαρά.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο αυτή. Η είδηση είναι πως η συμπρωταγωνίστρια του Ryan στο βίντεο δεν είναι άλλη από την Eva Mendes, η οποία είναι και επίσημα ζευγάρι με τον γοητευτικό ηθοποιό εδώ και λίγο καιρό. Οι δυο τους υποδύονται ένα ζευγάρι που κοιμάται γαλήνια στο κρεβάτι του την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ξαφνικά ακούν το έλκηθρο του Άη Βασίλη να καταφτάνει από τον ουρανό.

Και εδώ έρχεται η τρίτη έκπληξη του βίντεο, καθώς στον ρόλο του Άη Βασίλη βρίσκεται ο πάντα έτοιμος για πλάκα και ξεκαρδιστικές γκριμάτσες, Jim Carrey.

Το όλο concept της ιστορίας είναι πως η ομάδα του Funny or Die έχει μεθύσει έναν από το στούντιο και τον έχουν βάλει να απαγγείλει το χριστουγεννιάτικο ποίημα, το οποίο παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τους ρόλους των τριών διάσημων ηθοποιών. Δεν θα σας πούμε τίποτε άλλο όμως, πατήστε το play παρακάτω και δείτε και μόνοι σας πόσο αστείοι και cool μπορούν να γίνουν οι celebrities όταν ξέρουν να αυτοσαρκάζονται και να περνούν καλά χωρίς τουπέ και ιδιοτροπίες. Και, φυσικά, αγαπήστε τον Ryan Gosling λίγο παραπάνω.