Δάκρυα για την Scarlett

Δάκρυα για την Scarlett

Η Scarlett Johansson βγήκε με τον Ryan Reynolds σε δείπνο. το οποίο δεν πήγε και τόσο καλά.

Η Scarlett Johansson και ο Ryan Reynolds είχαν ανακοινώσει τον Δεκέμβριο την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου, μια είδηση που ήταν μεν απρόσμενη, όχι και τόσο όμως αν σκεφτεί κανείς το πόσο κρατάνε όλοι οι γάμοι διασήμων στο Hollywood. Οι λόγοι, κατά τα λεγόμενα ανθρώπων που ήταν κοντά στο ζευγάρι, ήταν πως η Scarlett δεν φερόταν και με τον καλύτερο τρόπο στον σύζυγό της, αλλά φήμες ήθελαν και τον ίδιο να την απατά με την Blake Lively του «Gossip Girl».

Πολλά προβλήματα, τι τα θέλετε τώρα, το θέμα είναι πως το πρώην ζευγάρι βγήκε για δείπνο την περασμένη Παρασκευή, ώστε να συζητήσουν από κοντά τις λεπτομέρειες του διαζυγίου και όχι σε κάποιο απρόσωπο δικηγορικό γραφείο. Όλα καλά μέχρι εδώ, τα προβλήματα όμως ξεκίνησαν μετά το δείπνο, όπου οι δυο τους πήγαν για ποτό. Τότε ήταν που η Johansson δεν άντεξε την συναισθηματική πίεση και άρχισε να κλαίει, ενώ μιλούσε συνέχεια και έντονα στον Reynolds, πότε απλώς δακρύζοντας, όπως είπαν διάφοροι που βρίσκονταν στον χώρο εκείνη τη στιγμή, και πότε με αναφιλητά.

Κανείς δεν είπε πως ο χωρισμός είναι εύκολη υπόθεση, ακόμα κι αν είσαι η φαντασίωση των μισών ανδρών στον πλανήτη. Εντάξει, όλων.