Ερωτευμένη όσο ποτε η Δήμητρα Ρουμπέση γυρίζει σελίδα στην ζωή της.

Ερωτευμένη όσο ποτε η Δήμητρα Ρουμπέση γυρίζει σελίδα στην ζωή της.

Ο Γιάννης Λιβέρης είναι ο άνθρωπος που την έκανε να ξεχάσει το παρελθόν της. Έζησαν στη Ζάκυνθο μεγάλο διάστημα και μετά την γέννηση του γιου τους μετακόμισαν στην Αθήνα μόνιμα όπου και ζουν την ευτυχία τους.

Και οι φωτογραφίες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας αυτού του κοριτσιού που στην ζωή του μέσα από το χαμόγελό του έκρυβε πάντα μια θλίψη και ένα ερωτηματικό.

Αγάπησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το παραδέχτηκε. Ήταν επιλογή της όμως να χωρίσει και να μην θελήσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Γνώρισε τον Γιάννη και σχεδόν αμέσως έμεινε έγκυος. Ήθελε όσο τίποτα άλλο να μεγαλώσει ένα παιδάκι και να δει στην συνέχεια το επαγγελματικό της μέλλον.

Με τον χώρο της showbiz δε θέλει να ασχοληθεί πάλι και το κεφάλαιο τηλεόραση έκλεισε. Αγαπάει την μουσική και το ραδιόφωνο αλλά μια πρόταση μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει. Μένει στα νότια προάστια και πλέον κυκλοφορεί χωρίς να φοβάται την παρουσία ενός δημοσιογράφου ή φωτογράφου. Έχει αδυνατίσει και πάντα δίπλα της έχει τον πατέρα του παιδιού της που την στηρίζει σε όποια απόφαση και αν πάρει.

Η Δήμητρα Ρουμπέση βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και για ένα μεγάλο διάστημα είχε κλείσει το κινητό της και δεν ένιωθε καλά να δίνει εξηγήσεις σχετικά με το τι κάνει και που είναι. Με τον πρώην σύζυγό της σταμάτησε να έχει επαφές και το χαρτί του διαζυγίου είναι μέσα σε ένα από τα συρτάρια του σπιτιού της. Καλά Χριστούγεννα να ευχηθούμε σε όλη την οικογένεια ολόψυχα.