Ηλιάδη-Καραφώτης-Γαλανός σε live εμφάνιση έκπληξη

Ηλιάδη-Καραφώτης-Γαλανός σε live εμφάνιση έκπληξη

Τα έδωσαν όλα πάνω στην πίστα και δεκάδες θαυμαστές τους έσπευσαν να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Η οικονομική κρίση όλο και περισσότερο υποχρεώνει τους καλλιτέχνες να κάνουν εμφανίσεις free προκειμένου να διαφημίζουν τις δουλειές τους.

Μια ξεχωριστή βραδιά με πρωταγωνιστές την Αγγελική Ηλιάδη, τον Κώστα Καραφώτη και τον Κωνσταντίνο Γαλανό έζησαν όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στο Dream City, στο χριστουγεννιάτικο party που διοργάνωσε το πιο δυναμικό ραδιόφωνο της πόλης, ο Ρυθμός 949.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος συνέρευσε από νωρίς στο club προκειμένου να δει από κοντά και να διασκεδάσει με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Η Αγγελική Ηλιάδη, ο Κώστας Καραφώτης και ο Κωνσταντίνος Γαλανός παρουσίασαν ένα ανεπανάληπτο δίωρο πρόγραμμα με καινούργιες και παλαιότερες επιτυχίες τους, τραγούδια που αγαπάμε να ακούμε, διατηρώντας το κέφι αμείωτο καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς. Έκπληξη της βραδιάς, η «παρθενική» live παρουσίαση του ολοκαίνουργιου τραγουδιού της Αγγελικής Ηλιάδη, «Μαγκιά μου». Ένα τραγούδι, σε διαφορετικό μουσικό στυλ απ' ότι μας έχει συνηθίσει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, με την υπογραφή του Κώστα Μηλιωτάκη στη μουσική και του Δημήτρη Τσάφα στους στίχους, που έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις του κόσμου!