Όλγα Φαρμάκη: Τα σχέδιά της, η στήριξη της οικογένειας και το μήνυμα που στέλνει

Όλγα Φαρμάκη: Τα σχέδιά της, η στήριξη της οικογένειας και το μήνυμα που στέλνει

Το έτος που φεύγει έφερε πολλά γεγονότα που θέλει να ξεχάσει το γνωστό μοντέλο. Το τελευταίο διάστημα πολιορκείται για να δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται αλλά αποφεύγει να δίνει δικαίωμα και να εκμεταλλεύεται καταστάσεις ώστε να διαφημίζεται. Η οικογένειά της είναι δίπλα της και την στηρίζει και σ΄αυτές τις επιλογές που κάνει σε θέατρο και τραγούδι λίγες μέρες πριν έρθει το 2012.

Σε μαγαζί των βορείων προαστίων πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με την Βάνα Μπάρμπα, την Ιωάννα Σουλιώτη, την Αθηνά Παππά, την Μαρία Τσαρούχα, τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη και την Νάταλι Θάνου. Ο κόσμος αγκάλιασε και αυτό το τριήμερο το V-Stage και η Όλγα ξαναφόρεσε το λαμπερό χαμόγελο που για ένα διάστημα είχε χάσει όταν αγωνιούσε να γίνει καλά η αδελφή της.

Άν και ακούστηκαν πολλά και δέχτηκε κριτική που ήταν και πάλι στην πρώτη γραμμή, δεν έδωσε δικαίωμα και απαντήσεις. Απέρριψε πολλές προτάσεις και δέχτηκε να είναι παρούσα σε κάτι το οποίο γνωρίζει καλά και σε κάτι άλλο που ήταν μια πρόκληση. Μουσική και υποκριτική. Οι γονείς Μαρία και Παντελής είναι δίπλα της και οικογενειακώς έστρωσαν το γιορτινό τραπέζι και αντάλλαξαν ευχές και δώρα. Το νέο έτος την βρίσκει και στη νέα της κατοικία και το hot μοντέλο κάνει σχέδια και όνειρα για το μέλλον που έχουν να κάνουν και με το εξωτερικό. Θέλει να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της στο θέατρο αλλά και με την Μαριάντα Πιερίδη στο Sugar και στη συνέχεια να κάνει έναν προγραμματισμό με προτάσεις που έχει. Το κεφάλαιο σέξι φωτογράφηση το έχει βάλει στην άκρη προς το παρόν και όσοι την γνωρίζουν καλά λένε πως το ατύχημα της αδελφής της έκανε το μελαχρινό κορίτσι να αλλάξει 180 μοίρες την στάση και την αντιμετώπιση σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις.

Οι ευχές της Όλγας Φαρμάκη απο το καμαρίνι της που την συνατήσαμε: "Υγεία , ηρεμία και ευτυχία σε όλα τα παιδάκια και τις οικογένειές τους εύχομαι. Έχουμε ανάγκη να έχουμε δίπλα μας αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν το καλό μας. Καλά Χαριστούγεννα σε όλους σας".