Dancing on Ice: Γιορτινή διάθεση με υψηλές επιδόσεις αλλά χωρίς αποχώρηση

Dancing on Ice: Γιορτινή διάθεση με υψηλές επιδόσεις αλλά  χωρίς αποχώρηση

Ζωντανό ήταν το βράδυ της Κυριακής το σόου του πάγου και κινήθηκε σε ποσοστά κοντά στο 26% σε νεανικό και γενικό μέσο όρο. Αποχώρηση δεν υπήρξε αλλά η βαθμολογία που έδωσε η επιτροπή θα παίξει μεγάλο ρόλο την άλλη εβδομάδα με την εμφάνιση των παιχτών.

Η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η ευχάριστη έκπληξη που απέσπασε 16,5 βαθμούς και η Σάγια έμεινε στα χαμηλά με μόλις 13 βαθμούς. Οι συμμετέχοντες δεν είχαν άγχος, αλλά διάθεση για πειράγματα. Έφτασαν στα πλατό του Kappa λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι και έκαναν πρόβες γιατί οι χορευτικές τους πιρουέτες ήταν απαιτητικές. Γνώριζαν οτι δε θα περάσουν απο την διαδικασία αποχώρησης και αυτό απελευθέρωσε τον τρόπο που χόρεψαν.

Ο Κώστας Φραγκολιάς δείχνει οτι θα είναι στην τελική τριάδα , ενώ ο Γιώργος Χειμωνέτος έχει ισχυρό fun club και μπορεί να κάνει την έκπληξη και να δούμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανδρική υπόθεση. Τέλος η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γοήτευσε με πολύ καλή εμφάνιση και παραμένει φαβορί. Ισοδύναμες πλέον οι εμφανίσεις και η επιτροπή μοιράζει απλόχερα πεντάρια, πλησιάζοντας και το άριστα . Τα κομμάτια που ακούσαμε είχαν χριστουγεννιάτικη διάθεση και τα Κόκκινα Χαλιά με την Νίκη Πόντε φρόντισαν να διασκεδάσουν τους τηλεθεατές.

Η εορτάζουσα Χριστίνα Παππά και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεμσένοι της παραγωγής και έστειλαν και αυτοί με την σειρά τους ευχές. Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος, Αλέξης Κωστάλας και Έλενα Παπαρίζου δε μπήκαν σε διαδικασία κόντρας και ήταν μια ευχάριστη παρέα. Την άλλη Κυριακή τα πέντε ζευγάρια θα διαγωνιστούν και μαζί με τον βαθμό που έχουν ήδη πάρει απο χτες θα παλέψουν για την παραμονή τους στο Dancing on Ice. Σε θέση ισχύος είναι η Ιωάννα και η Πινελόπη ενώ η Σάγια και τα δυο αγόρια πρέπει να κάνουν πολύ καλή προσπάθεια για να μη μπουν σε διαδιακασία αποχώρησης.