Χριστούγεννα στο Aspen για μισή ντουζίνα celebrities

Χριστούγεννα στο Aspen για μισή ντουζίνα celebrities

Το εξοχικό θέρετρο του Aspen είχε την τιμητική του και αυτά τα Χριστούγεννα από μεγάλα ονόματα του Hollywood.

Το Aspen είναι η πιο διάσημη πόλη του Colorado, όχι μόνο λόγω του ότι είναι η πολυπληθέστερη πόλη αλλά κι ένα εξαιρετικό χειμωνιάτικο θέρετρο, αλλά και για το γεγονός πως αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό πολλών διασήμων για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Έτσι και φέτος λοιπόν, δεν ήταν λίγα τα μεγάλα ονόματα που επέλεξαν το Aspen για να περάσουν τις γιορτές.

Πρώτοι και καλύτεροι έφτασαν η Goldie Hawn με τον σύντροφό της Kurt Russell, οι οποίοι κάνουν κάθε χρόνο χριστουγεννιάτικες διακοπές στην περιοχή, εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Μετά από λίγες μέρες κατέφτασε και η διάσημη κόρη της Hawn, η ηθοποιός Kate Hudson, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και frontman των Muse, Matthew Bellamy, για να περάσουν τις γιορτές μαζί και να ενταχθεί για τα καλά ο Bellamy στα έθιμα της οικογένειας.

Μέσα στην εβδομάδα, οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Melanie Griffith μαζί με την Goldie Hawn σε μια πρωινή εξόρμηση για ψώνια στο κέντρο. Η πρώτη, μάλιστα, φάνηκε φανερά αδυνατισμένη και περιέφερε μια εκπληκτική σιλουέτα για τα 60+ χρόνια της, χωρίς ωστόσο να επισκιάζει την πάντα λαμπερή Goldie η οποία κυκλοφορεί εδώ και μέρες στο Aspen μέσα σε ένα τεράστιο μεταξένιο λευκό παλτό με γούνα.

Άλλο ένα «ιερό τέρας» του κινηματογράφου που επέλεξε το Aspen για τα Χριστούγεννα ήταν ο Jack Nicholson ο οποίος εθεάθη μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Lorraine, σε μια βόλτα για ψώνια.

Οι πηγές θέλουν επίσης τις αδερφές Hilton, Paris και Nicky, να τριγυρίζουν στην πόλη μέσα σε χειμωνιάτικες φόρμες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες.