Η Χιονάτη ξέρει Kung Fu

Η  Χιονάτη ξέρει Kung Fu

Η Disney ετοιμάζει μια «Χιονάτη» αρκετά διαφορετική από αυτή που ξέραμε τόσο καιρό.

Αν θυμάστε την ιστορία της Χιονάτης με νάνους, δηλητηριασμένα μήλα, κακιές μητριές, πρίγκιπες, αθωότητα και «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», όπως όλος ο κόσμος δηλαδή, ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε.

Η Disney είναι σε διάλογο με τον σεναριογράφο του «Toy Story 3», Michael Arndt, για να δημιουργήσουν μαζί μια νέα εκδοχή του παραμυθιού της Χιονάτης, με τον αθώο τίτλο «Snow and the Seven», η οποία όμως θα είναι ριζικά αλλαγμένη από την πρωτότυπη. Για την ακρίβεια, θα είναι μια ταινία δράσης.

Βάσει του νέου σεναρίου, η Χιονάτη θα είναι μια Αγγλίδα που πηγαίνει στο Hong Kong για την κηδεία του πατέρα της, και στην πορεία συνειδητοποιεί πως η μητριά της έχει σχέδια εξόντωσής της. Τότε αποφασίζει να πάει στην ενδοχώρα της Κίνας, όπου και γνωρίζει εφτά, όχι νάνους, αλλά διάσημους πολεμιστές.

Προς το παρόν η επικρατέστερη ηθοποιός για τον ρόλο της «πολεμίστριας» Χιονάτης, είναι η Natalie Portman, η οποία έχει και εμπειρία σε ανάλογους κλασικούς ρόλους, μιας και είχε παίξει την βασίλισσα Amidala στην τελευταία και νεότερη τριλογία του «Star Wars». Το μόνο πρόβλημα που προκύπτει με την συγκεκριμένη επιλογή είναι αν θα μπορέσει να δεχτεί η Portman, μιας και είναι έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, το πόσο περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα στην μεγάλη οθόνη δεν περιγράφεται με λόγια.