Η Δούκισσα Νομικού παραδέχεται οτι ζηλεύει και εξηγεί γιατί δε μένει μαζί με τον Χρήστο Χολίδη

Η Δούκισσα Νομικού παραδέχεται οτι ζηλεύει και εξηγεί γιατί δε μένει μαζί με τον Χρήστο Χολίδη

Αποκαλυπτική όσο ποτέ η σέξι παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στο πρωινό του Mega και έδωσε καυτές λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

Απαντήσεις σε όλα όσα αφορούν sτην προσωπική της ζωή έδωσε η Δούκισσα Νομικού στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά.

«Οι γονείς μου τώρα θα ακούν και πράγματα που δεν τους έχω πει. Δεν τα ξέρουν όλα, δεν τα συζητάμε όλα. Με τη μητέρα μου, σαφώς, συζητάμε περισσότερα. Με τον πατέρα μου όχι τόσο, αλλά σίγουρα θα έχει μάθει τώρα κάποιες "πικάντικες" λεπτομέρειες. Εντάξει, χαίρονται που με βλέπουν καλά. Ο μπαμπάς βέβαια θα κάνει την “έρευνά” του, αλλά δε θα με ρωτήσει κάτι και δε θα με φέρει σε δύσκολη θέση. Κι από τη στιγμή που με βλέπει καλά είναι κι αυτός ικανοποιημένος. Ο μπαμπάς μου με βλέπει σαν παιδάκι, σαν μωρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το πόσο ζηλιάρα είναι στην σχέση της. "Εγώ πάντα έλεγα με μεγάλη υπερηφάνεια ότι δε ζηλεύω. Τελικά ζηλεύω και πάρα πολύ μάλιστα. Δεν το δείχνω, ώσπου θα σκάσω κάποια στιγμή και θα τα πω όλα. Εντάξει, δε δίνουμε δικαιώματα, για να μη λέμε κι αστεία, αλλά ναι, ζηλεύω. Ζηλεύω και ζηλεύει σε φυσιολογικά πλαίσια, αλλά μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να μου δείχνει ότι ζηλεύει και μου αρέσει να νιώθω ότι τον ζηλεύω λιγάκι. Γιατί όταν δεν ζηλεύεις κιόλας, σημαίνει ότι τον έχεις δεδομένο. Και όταν τον θεωρείς τον άλλον δεδομένο, τελείωσε".

Οι δυο τους προς το παρόν δε συζούν, αφού όπως παραδέχτηκε είναι λίγο περίεργη σαν άνθρωπος και θέλει να έχει την ανεξαρτησία της: «Δεν έχω συζήσει ποτέ. Είναι πολύ σοβαρό το να θέλεις να συζήσεις με κάποιον. Είναι πολύ μεγάλο βήμα. Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρος» ανέφερε. Η ίδια, πάντως είναι υπέρ του γάμου και θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά τώρα που είναι σε μικρή ηλικία: «Το θέλω πολύ και θα μου άρεσε να έχω ένα παιδί. Δεν με αγχώνει η σκέψη. Θέλω σαν τρελή να κάνω ένα παιδάκι σε μικρή ηλικία. Βάζω όμως την λογική μπροστά γιατί μπορεί να είχα παιδάκια τώρα" τόνισε στο Πρωινό mou.