Στα παρασκήνια του ημερολογίου της Pirelli με την Kate Moss

Στα παρασκήνια του ημερολογίου της Pirelli με την Kate Moss

Το supermodel έβαλε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που υπάρχει στον κόσμο και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Πόζαρε.

Το καλοκαίρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jamie Hince με παπά και με κουμπάρο, σε έναν από τους πιο εικονικούς και καλαίσθητους γάμους που έχουμε δει ποτέ –αλλά και από τους πιο «ροκ»- και έκτοτε ζει σε έναν παρατεταμένο μήνα του μέλιτος ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει το νέο της σπίτι με τον Hince.

Πριν γίνει νύφη όμως, η Kate Moss είχε περάσει μία εβδομάδα στο Murtoli, μια εξωτική περιοχή στο νησί της Κορσικής φημισμένη για τα μαγευτικά της τοπία, μαζί με άλλες 11 γυναίκες διάσημες για τα κάλλη και την φωτογένειά τους. Ο σκοπός ήταν να φωτογραφηθούν για το καθιερωμένο ημερολόγιο της Pirelli για το έτος 2012.

Το ημερολόγιο αυτό κυκλοφορεί ήδη από τις 9 Δεκεμβρίου και όλοι έχουμε δει τις υπέροχες φωτογραφίες της Moss, της Lara Stone, της Milla Jovovich, της Saskia de Brauw και της υπόλοιπης κοριτσοπαρέας. Σήμερα, ωστόσο, κυκλοφόρησε μια σειρά νέων και μέχρι πρότινος άγνωστων φωτογραφιών, οι οποίες απεικονίζουν την Kate Moss στα παρασκήνια της φωτογράφισής της, φορώντας μόνο ένα τόσο δα μικροσκοπικό μπικίνι και με τα μαλλιά της βρεγμένα και τραβηγμένα προς τα πίσω, για τις ανάγκες της τέχνης –και όχι μόνο, προφανώς.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν σκοπό να προμοτάρουν το ημερολόγιο της Pirelli και συνοδεύονται από ένα βίντεο με συνεντεύξεις τόσο των μοντέλων και του τεχνικού επιτελείου όσο και του ίδιου του φωτογράφου, Mario Sorrenti. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι και πρώην της Moss καθώς έβγαινε για αρκετό καιρό με το μοντέλο όταν αυτή ήταν μόλις 17 χρονών. Έκτοτε, όμως, την έχει φωτογραφήσει δεκάδες φορές για καμπάνιες του Calvin Klein και οι δυο τους έχουν παραμείνει πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Το μόνο σίγουρο κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες των παρασκηνίων, πάντως, είναι πως ακόμα και στα 37 της χρόνια και παρά την γεμάτη καταχρήσεις και υπερβολές ζωή της, η Moss μπορεί άνετα να γυρίσει τη πλάτη στο photoshop και να του τινάξει στη μούρη τα ξανθά μαλλιά της.