Έρχεται στην Αθήνα με καινούργιο δίσκο ο Βασίλης Καρράς και συνεργασία έκπληξη με Μιχάλη Χατζηγιάννη

Έρχεται στην Αθήνα με καινούργιο δίσκο ο Βασίλης Καρράς και συνεργασία έκπληξη με Μιχάλη Χατζηγιάννη

Νέα κομμάτια με μια συνεργασία που θα συζητηθεί. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υπογράφει ένα απο τα τραγούδια του μεγάλου τραγουδιστή και απο τον Φεβρουάριο θα τον απολαύσουμε σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Πολυσυλλεκτικός θα είναι ο νέος δίσκος του λαϊκού βάρδου που σκίζει στην συμπρωτεύουσα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και το συγκρότημα των Vegas. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά με το νέο άλμπουμ και με 14 ολοκαίνουργια λαϊκά τραγούδια.

Ο άρχοντας της πίστας όπως αποκαλείται, που ξεχωρίζει για τις αμέτρητες επιτυχίες του, τον αυθεντικό χαρακτήρα του, και την προσωπικότητα του έχοντας καταφέρει να είναι αγαπητός σε όλες τις ηλικίες, κυκλοφόρησε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το νέο του δίσκο με τίτλο «Έτσι Λαϊκά» και πρώτο single το «Μη μ’ Αγαπάς» πού έγραψε για τον Βασίλη Καρρά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε στίχους Νίκου Γρίτση.

Όμως και άλλα κορυφαία ονόματα στη μουσική χάρισαν στον Βασίλη Καρρά λαϊκά τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσουμε: Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μουκίδης , Χριστόδουλος Σιγανός, Χρήστος Δάντης, Αλέκος Χρυσοβέργης, Βασίλης Γαβριηλίδης ,Γαβριήλ Γαβριηλόγλου, Μιχάλης Τουραντζίδης, Κώστας Ξενάκης, Γιώργος Καφετζόπουλος και Γιάννης Μουκίδης υπογράφουν τη μουσική, ενώ τους στίχους οι Ηλίας Φιλίππου, Γιώργος Μουκίδης, Νίκος Γρίτσης, Θάνος Παπανικολάου, Βαλεντίνο, Γιώργος Τσοπάνης, , Νίκος Σαρρής, Αργύρης Αράπης, Βασίλης Φωτεινάκης, Σπύρος Γιατράς, Γιάννης Μαλλιάς αλλά και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς.

Να προσθέσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς από τον Φεβρουάριο ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο TEATRO Music Hall στην Αθήνα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τους VEGAS!