Η Jennifer Aniston παραλίγο να μην παίξει στα «Φιλαράκια»

Η Jennifer Aniston παραλίγο να μην παίξει στα «Φιλαράκια»

Φαντάζεστε τα «Φιλαράκια» χωρίς την Rachel; Ούτε κι εμείς, αλλά παραλίγο τον ρόλο της Aniston να είχε πάρει κάποια άλλη ηθοποιός.

Τις τελευταίες μέρες η Jennifer Aniston έχει πάρει σβάρνα όλες τις εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης για να προωθήσει την νέα της ταινία «Just Go With It», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Adam Sandler.

Στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση στην Oprah Winfrey, μάθαμε, μεταξύ άλλων, πως η ηθοποιός παραλίγο να μην δεχτεί τον ρόλο της Rachel στα «Φιλαράκια». Και αυτό γιατί την ίδια περίοδο της είχε γίνει πρόταση να είναι μέλος της ομάδας του επιτυχημένου show «Saturday Night Live».

Όπως είπε ο Adam Sandler, ο οποίος ήταν ήδη στην ομάδα του show τότε: «Θέλαμε η Aniston να είναι μαζί μας στην εκπομπή. Θυμάμαι να είμαι στον 9ο όροφο όπου ήταν το γραφείο του Lorne Michaels (παραγωγός του SNL) και να βλέπω την Jen να μπαίνει μέσα και να σκέφτομαι "Ω Θεέ μου, είναι η Aniston. Θα έρθει αλήθεια στο show;".

Η Jennifer όμως προτίμησε να επιλέξει τα «Φιλαράκια» μιας και, όπως είπε στην Oprah, το SNL της φαινόταν σαν ένα «κλαμπ αγοριών». Και μάλλον πήρε την σωστή απόφαση, όπως απέδειξε η ιστορία. Παρ' όλα αυτά δεν έχασε την ευκαιρία της να συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια του show κατά καιρούς.

Το καλύτερο απ' όλα πάντως, ήταν η ατάκα του Sandler όταν, τότε, έμαθε πως η Anniston αρνήθηκε το SNL για τα «Φιλαράκια»: «Θυμάμαι να λέω "Είπε όχι; Θα κάνει αυτό το Friends; Τι στο καλό είναι αυτό το Friends;"».

DPG Network