Μαρία Μπεκατώρου: "Η σύγκρισή μου με την Ευγενία Μανωλίδου είναι άδικη"

Μαρία Μπεκατώρου: "Η σύγκρισή μου με την Ευγενία Μανωλίδου είναι άδικη"

Είναι από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα της σεζόν. Αθόρυβα κατάφερε να έχει ραδιόφωνο, τηλεοπτική στέγη με δυο εκπομπές αλλά και δεκάδες εξώφυλλα. Η Μαρία Μπεκατώρου με χαμηλό προφίλ και 100% αληθινή κερδίζει την συμπάθεια όλων μας και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι με την πορεία και την εξέλιξή της.

"Ήμουν σίγουρη ότι θα γινόταν η σύγκριση, αλλά αυτό είναι άδικο και καθόλου σωστό, γιατί μιλάμε για την παρουσίαση δυο εντελώς, διαφορετικών πραγμάτων. Μπορεί η βάση να είναι η ίδια, αλλά μιλάμε για, εντελώς, διαφορετικές ηλικίες συμμετεχόντων, άρα και, εντελώς, διαφορετική αντιμετώπιση. Η Ευγενία έκανε το «Master Chef» με τους ενήλικους, στο οποίο έπρεπε να είναι αυστηρή και να ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή, κι εγώ κάνω το «Master Chef» με τα παιδιά. Και σʼ αυτό, μπορείς πιο άνετα να βγάλεις το χαρακτήρα σου και οι αντιδράσεις να είναι πιο χαλαρές και γλυκές. Αλλά, δεν έχω ακούσει κάτι που να με στενοχώρησε. Αντιθέτως, άκουσα πολύ καλά πράγματα για την παραγωγή, κι αυτό με κάνει χαρούμενη" λέει η Μαρία Μπεκατώρου με ειλικρίνεια.

Τέλος μίλησε για όλα όσα έζησε το 2011 και έκανε τον απολογισμό της σε ένα έτος που είχε πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά της. "Ναι, κι εγώ τον έχω κάνει ήδη τον απολογισμό μου. Το 2011 ήταν για μένα, στον επαγγελματικό τομέα, η καλύτερη μου χρονιά. Καταρχάς, πήγα στο «Just the 2 of us» και μου άνοιξε μια μεγάλη τηλεοπτική πόρτα, αυτή του Mega. Έζησα ένα όνειρο που δεν το περίμενα ποτέ. Ούτε στις φάσεις που η φαντασία μου γινόταν αχαλίνωτη, δεν περίμενα κάτι τέτοιο (γέλια). Και βέβαια, όταν τελείωσε το «Just the 2 of us» δεν φανταζόμουν τη συνέχεια. Άκουγα να μου λένε, ότι το Mega με σκέφτεται για ένα project και με θέλει να συνεργαστούμε και δεν έδινα σημασία, έλεγα «ναι, καλά!». Μόνο, όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου από το κανάλι, πίστεψα και συνειδητοποίησα ότι όσα ακούγονταν είχαν μια βάση πραγματικότητας. Και ότι με ήθελαν για το «Junior Master Chef». Και το όνειρο συνεχίστηκε".