Το εκνευριστικά τέλειο σώμα της Rihanna σας εύχεται καλή χρονιά

Το εκνευριστικά τέλειο σώμα της Rihanna σας εύχεται καλή χρονιά

Η RiRi αποφάσισε να περάσει τις γιορτές με αέρα καλοκαιριού, στην πατρίδα της τα Barbados.

Η Rihanna είναι ίσως το πιο σκληρά εργαζόμενο άτομο του 2011, με δύο άλμπουμ μέσα σε σχεδόν μία χρονιά, δεκάδες φωτογραφήσεις, εκατοντάδες συναυλίες και συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας. Γι' αυτό και η 23χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Loud» και να πάει για διακοπές και ξεκούραση στο μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, τα νησιά Barbados.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τις διακοπές της αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που ήταν ούτως ή άλλως γνωστό τόσο καιρό, πως δηλαδή η Rihanna έχει ένα από τα πιο αψεγάδιαστα σώματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στη showbiz.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι, η 23χρονη RiRi απέδειξε πως δεν χρειάζεται να ζυγίζεις 40 κιλά και να έχεις six-pack για να είσαι σέξι. Μάλλον το αντίθετο. Με ζουμερές καμπύλες ακριβώς εκεί που χρειάζονται, τέλεια σχηματισμένα χαρακτηριστικά και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ή χαλάρωσης, η Rihanna απόλαυσε τις διακοπές της στη πατρίδα της μαζί με τον αδερφό της, την οικογένεια και του φίλους της και έκανε πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο να αναστενάξουν ξεφυσώντας. Και πολλούς άντρες επίσης, αλλά για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.