Τι εύχονται οι διάσημοι για το 2012;

Αγαπημένα πρόσωπα της showbiz μας δίνουν τις ευχές τους για το νέο έτος.

Ρωτήσαμε 9 διάσημους Έλληνες τι θέλουν να ξεχάσουν από το 2011, αλλά και ποιες αποφάσεις θα πάρουν για το νέο χρόνο;

Έλλη Κοκκίνου

92144
1. Τους προβληματισμούς και τις κακές στιγμές που δε θέλω καν να θυμάμαι.
2. Να σταματήσω να είμαι αναβλητική και να προσπαθώ να προβλέπω κατά κάποιο τρόπο τις παγίδες που μπορούν να εμφανιστούν.

Ναταλία Γερμανού

natalia
1. Το 2011 νομίζω ήταν από τις χειρότερες χρονιές για όλους. Για μένα προσωπικά δεν ήταν απαραίτητα κακή, όχι ότι θα θελα να ξαναρθεί τέτοια χρονιά. Αν έπρεπε να μου δώσει κάποια μαθήματα, ευχαριστώ πολύ τα πήρα, δε θέλω άλλο. Φτάνει. Αισθάνομαι ότι μεγάλωσα τρεις χρονιές σε μια. Από την άλλη έμαθα να αξιολογώ τους ανθρώπους καλύτερα, ποιοι είναι φίλοι και ποιοι "φίλοι", ποιοι είναι εραστές και ποιοι σύντροφοι.
2. Θα προτιμούσα να μην πάρω αποφάσεις που δεν πρόκειται να τηρήσω. Θα προσπαθήσω αυτά που έμαθα να τα κάνω πράξη για να μην πάει χαμένος ο κόπος του 2011.

Νατάσα Θεοδωρίδου

image003
1. Δε θέλω να ξεχνάω τίποτε, αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Τα κρατάμε όλα και καλά και κακά για να μας βγάλει ο δρόμος μας κάπου καλύτερα.
2. Δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος, δεν παίρνω αποφάσεις για τη ζωή μου αλλά περιμένω τι θα μου έρθει. Θέλω όμως να είμαι καλά ψυχικά, να είμαι χαρούμενη, να μην καταβάλλομαι, όχι μόνο από την εποχή, αλλά από την δουλειά και τους ανθρώπους και να κρατάω την ψυχή μου σε ένα επίπεδο χαράς και όχι τρέλας και λύπης.

Πέτρος Μπουσουλόπουλος

image1270209184
1. Ότι βρήκα τέσσερις φορές το αμάξι μου τρακαρισμένο.
2. Να μην ξοδεύω αλόγιστα και να στηρίζω τα ελληνικά προϊόντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

tsimtsili6
1. Θέλω να ξεχάσω τι είναι selective default και τι είναι Δ.Ν.Τ. Επίσης κάθε συζήτηση για την πιθανή έξοδο της χώρας μας από το ευρώ που ήταν το «αγαπημένο» θέμα σε κάθε παρέα.
2. Το 2012 θέλω να εξασκήσω ακόμη περισσότερο το χαμόγελό μου, ώστε να μην χάνεται με την παραμικρή δυσκολία.

Νάσος Γαλακτερός

galakteros
1. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την οικονομική κρίση που έχει ρίξει έναν ολόκληρο -και εύθυμο- λαό σε κατάθλιψη.
2. Για το 2012 θα ήθελα να κάνω περισσότερη οικονομία.

Μαρία Μπακοδήμου

maria_mpakodimou1_0_2
1. Θέλω να ξεχάσω το τσουνάμι στην Ιαπωνία, ήταν το πιο φριχτό και συγκλονιστικό θέαμα της ζωής μου.
2. Αυτές που παίρνω κάθε χρόνο: να διαβάσω 100 βιβλία, να κοιμάμαι νωρίς, να χάσω 4 κιλά, να με αγαπάω και άλλα παρόμοια, τα οποία δεν τα τηρώ, αλλά κάθε χρόνο τα έχω έτοιμα.

Μαρία Ηλιάκη

imerologio_tis_marias_iliaki_2239505_b
1. Για μένα ήταν πολύ καλή χρονιά, το μόνο ίσως που θέλω να ξεχάσω είναι η αγωνία μου για τις υπόλοιπες εκπομπές του Alpha επειδή έχω πολλούς φίλους που κινδύνευσαν να χάσουν τις δουλειές τους και πέρασαν δύσκολο καλοκαίρι
2. Ούτε καπνίζω να θέλω να κόψω το τσιγάρο, τα κιλά που ήθελα να χάσω τα έχασα, ίσως θέλω να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο θετικά γιατί συνήθως τα βλέπω "μαύρα" και να καταφέρω να βάλω κάποια λεφτά στην άκρη ώστε να μπορέσω αυτό το καλοκαίρι να κάνω τον γύρω της Ευρώπης που θέλω πολύ.

Σοφία Βογιατζάκη

far1
1. Θα ήθελα να ξεχάσω τις ατυχείς συζητήσεις, τις ατυχείς γνωριμίες κα τις ατυχείς συγκυρίες.
2. Να είμαι πιο χαλαρή σε πείσμα όλης αυτής της πίεσης και του πανικού που συμβαίνει γύρω μου.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ