2012 ευχές για… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την DPG Digital Media

2012 ευχές για… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ από την DPG Digital Media

...γιατί όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!

Πέρασαν 365 δύσκολες ημέρες για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Το 2011 είναι πλέον παρελθόν. Έφυγε και μαζί του πήρε, πολλές κακές στιγμές, λίγες καλές αναλαμπές, πόθους, σκέψεις και ελπίδες...

Η ανατολή του 2012 δεν μας αφήνει περιθώρια για τυπικές ευχές. Ήρθε η ώρα να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Δεν μας αρκούν τα «Χρόνια Πολλά». Διεκδικούμε «Χρόνια Καλά» για εμάς, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας και τον Ελληνισμό στο σύνολό του.

Και στη νέα χρονιά, η "DPG Digital Media" θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Θα βρίσκεται κάθε στιγμή στην αιχμή της επικαιρότητας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον απλό Έλληνα και στην απλή Ελληνίδα, οι οποίοι στέκονται ανήμποροι παρατηρητές στις εξελίξεις που δρομολογούν όλοι εκείνοι που επιβουλεύονται τον πλούτο της χώρας μας.

Όλοι μαζί, εμείς και εσείς, εσείς και εμείς, ενωμένοι, θα πάμε κόντρα στο κατεστημένο, θα ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στο ρεύμα της παγκοσμιοποίησης που επιδιώκει την πολτοποίηση της ιστορίας και του πολιτισμού μας, θα κρατήσουμε σθεναρή αντίσταση στο σιωνιστικό λόμπι που θα κάνει την επέλασή του εντός του 2012 και έχει σαν κύριους εκφραστές πολυεθνικές, οίκους αξιολόγησης, αλλά και γηγενείς-εγχώριους παράγοντες (πολιτικούς, επιχειρηματίες κλπ) που στο όνομα του χρήματος και της δόξας πρόδωσαν πατρίδα και πίστη!

Σε όλες τις κρίσιμες προκλήσεις της ιστορίας, οι Έλληνες αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιπαλέψουμε πολλούς και ισχυρούς εχθρούς. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Με θάρρος, ομόνοια, αποφασιστικότητα, υπομονή, επιμονή και αξιοποιώντας το ιδιαίτερο πνεύμα που μας διακρίνει από συστάσεως του ελληνικού έθνους, θα βγούμε και αυτή τη φορά νικητές σε πείσμα όλων εκείνων που αιώνες τώρα προσπαθούν να υφαρπάξουν την κυριαρχία μας, σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της υφηλίου, το σταυροδρόμι των 3 ηπείρων, την Ελλάδα μας.

Ας βάλουμε στην άκρη λοιπόν πολιτικές πεποιθήσεις, κομματικές προτιμήσεις, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες, δογματισμούς και διαχωριστικές γραμμές και ας οραματιστούμε την εικόνα της Μεγάλης Ελλάδας...

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες, γιατί... ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Καλή Χρονιά!!!