Οι οικογενειακές εορταστικές στιγμές της Μαρίας Μενούνος

Οι οικογενειακές εορταστικές στιγμές της Μαρίας Μενούνος

Η όμορφη Μαρία μοιράστηκε πολύ προσεκτικά τις προσωπικές της στιγμές με όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή στην Αμερική είναι απο τα πιο hot ονόματα και το 2012  την περιμένει με πολλές εκπλήξεις και προτάσεις.


Η διάσημη ηθοποιός και δημοσιογράφος γιόρτασε με μαγιό την παραμονή Πρωτοχρονιάς μιας και στην Καλιφόρνια ο καιρός ήταν ζεστός και πλησίασε στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία. Λαμπερός ήλιος, ζέστη και φυσικά ελληνικό φαγητό φτιαγμένο από την ίδια αλλά και από τη μαμά της, η οποία έχει τη φήμη εξαιρετικής μαγείρισσας.

Μέσα από το twitter έστειλε το δικό της μήνυμα για υγεία σε όλο τον κόσμο και χαμόγελα στα μικρά παιδάκια δείχνοντας άλλη μια φορά πόσο τα αγαπάει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” αλλά και τις φωτογραφίες που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, η Μαρία φόρεσε το μπικίνι της και φωτογραφήθηκε δίπλα στην πισίνα μαζί με τον πατέρα, την μητέρα και άλλους συγγενείς της, καθώς και φίλους που βρέθηκαν στο γιορτινό τραπέζι. Εκτός όμως από κολύμπι και φαγητό, η 33χρονη ηθοποιός και δημοσιογράφος απόλαυσε και τηλεόραση, αυτή τη φορά από τη θέση του τηλεθεατή και όχι εκείνου που βρίσκεται μπροστά στις κάμερες.

Σε ό,τι αφορά τώρα το εορταστικό τραπέζι, η Μαρία και τα αγαπημένα της πρόσωπα απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα . Εκτός από κρεατικά στο τραπέζι υπήρχαν πιατέλες με μουσακά, κολοκυθοκεφτέδες αλλά και μελομακάρονα. Δεν έλειψαν οι σαλάτες, τα τυριά, ενώ το λευκό κρασί είχε την τιμητική του, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε τραπέζι σε ολόκληρη την Ελλάδα.