Dancing on Ice: Aποχώρησε η Σάγια με τη ψήφο της Έλενας Παπαρίζου

Dancing on Ice: Aποχώρησε η Σάγια με τη ψήφο της Έλενας Παπαρίζου

Άλλο ένα live του σόου στον πάγο πέρασε στο χρονοντούλαπο και το μόνο που κρατάμε είναι το ζεστό φιλί του Πέτρου Κωστόπουλου στην Τζένη Μπαλατσινού και η καταπληκτική χορογραφία της Ιωάννας Πηλιχού.

Το παιχνίδι προχωράει ακάθεκτο για τον τελικό και τα φαβορί είναι αυτά που σας λέγαμε απο το δεύτερο live. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού κάνουν έναν "περίπατο" με πολύ ωραίες χορογραφίες και με διάθεση που χαίρεσαι να της παρακολουθείς. Η Ιωάννα απέσπασε πολύ καλή επιδοση όπως και η Πηνελόπη απο την κριτική επιτροπή και πέρασαν έυκολα στην επόμενη φάση της τετράδας. Ο Γιώργος Χειμωνέτος αν και με πρησμένο μάτι έκανε φιλότιμη προσπάθεια και το κοινό τον κρατάει μέσα και είναι το φαβορί να κλείσει την τριάδα στο μεγάλο τελικό. Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Σάγια ήταν τα δυο πρόσωπα που πήγαν στην κονταρομαχία αποχώρησης και η τραγουδίστρια αποχώρησε με ψήφο της Έλενας Παπαρίζου που ήρθε μάλιστα σε πολύ δύσκολη θέση. Η κατάξανθη Σάγια αν και ήθελε πολύ να συνεχίσει δεν τα κατάφερε με βάση την απόδοσή της. Αυτό επίσης που κρατάμε μέσα απο το σχεδόν 2.5 ώρες σόου είναι το θερμό κοινό στο πλατό που υποστήριξε τον Γιώργο Χειμωνέτο αλλά και τον Κώστα Φραγκολιά. Όσον αφορά στην ψήφο του κοινού;

1. Ιωάννα Πηλιχού

2. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

3. Γιώργος Χειμωνέτος

4. Σάγια

5. Κώστας Φραγκολιάς

Είναι η θετική ψήφος απο τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών που μαζί με τις δυο βαθμολογίες των τελευταιών εκπομπών υπολογίστηκαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα που παρακολουθήσαμε απο τις οθόνες μας χθες βράδυ.