Δέσποινα Βανδή: Tι λέει για τους χωρισμούς Μενεγάκη - Κοκκίνου;

Δέσποινα Βανδή: Tι λέει για τους χωρισμούς Μενεγάκη - Κοκκίνου;

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται ως De.Va. Queen για να υποδεχτεί το νέο έτος και δε διστάζει να δηλώσει πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντέμη. Η συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλου πάει πολύ καλά και η ευαισθητοποίησή της με το "Χαμόγελο του Παιδιού" απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αγάπη και στο φλερτ μέσα στην καθημερινότητά της: “Το φλερτ είναι κάτι που δεν πρέπει να πάψει να υπάρχει ποτέ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Είναι σημαντικό να συνεχίζει να διεκδικεί ο ένας τον άλλον. Το δεδομένο σε είναι αυτό που σκοτώνει έναν έρωτα, όσο κι ένα γάμο”, δηλώνει η τραγουδίστρια ενώ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν μυστικά για μια υγιή και δυνατή σχέση. “Αν ήξερα ποια είναι τα μυστικά θα είχα εκδώσει βιβλίο για να βοηθήσω οικογένειας!”

Αρκετές φίλες της πήραν διαζύγιο το τελευταίο διάστημα, όπως η Έλλη Κοκκίνου και η Ελένη Μενεγάκη. Την αγχώνει αυτό το πράγμα; “Όλα είναι μέσα στη ζωή! Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ ότι ένα τέλος το διαδέχεται μία καινούρια αρχή” Το γεγονός ότι έχει λίγους αλλά καλούς φίλους τη βοήθησε να μην χρειαστεί ψυχανάλυση: “Το μυστικό μου είναι ότι έχω καλούς φίλους δίπλα μου και έτσι δεν κρατάω ποτέ μέσα μου όσα με απασχολούν”.

Άλλωστε η ψυχοθεραπεία της είναι η μαγειρική! “Αν δεν μαγειρέψω, θα με φάνε”, λέει η τραγουδίστρια “Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι αγχολυτική αυτή η διαδικασία για μένα”, συνεχίζει σε μια περίοδο που τα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της είναι σε ήρεμη και δημιουργική κατάσταση. Τέλος δεν αφήνει ασχολίαστο και το πόσο δουλεύει και δίνει ενέργεια σε άλλα πράγματα εκτός από το ρόλο της μητέρας και της συζύγου. ”Το να δουλεύω το θεωρώ ευτυχία γιατί έτσι ισορροπεί καλύτερα και λειτουργεί πιο ήρεμα σε όλους τους τομείς της ζωής μου" λέει χαρακτηριστικά.