Οι celebrity που πέρασαν από δεύτερο σε πρώτο ρόλο μέσα στο 2011

Οι celebrity που πέρασαν από δεύτερο σε πρώτο ρόλο μέσα στο 2011

Οι περισσότεροι από αυτούς κάτι μας θύμιζαν παλιότερα, αλλά πλέον δεν περνά μέρα που να μην αναφερθούμε στο όνομα τους.

Adele
Το ταλαντούχο κορίτσι από τη Βρετανία με τη μεγάλη φωνή και τα πολλά κιλά, ήταν κάποια που θυμόμασταν τα τραγούδια της, αλλά όχι την ίδια. Πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει δακρύσει με το «Someone like you» και που να μη θέλει να αγκαλιάσει το γεμάτο, αλλά πανέμορφο κορίτσι.

The Middletons
Από την αφάνεια στα βασιλικά ανάκτορα βρέθηκαν οι αδερφούλες Middleton και η άνοδος τους στο celebrity στερέωμα έγινε σε χρόνο dt. Όλοι πίνουν νερό στο όνομα τους.

Elizabeth Olsen
Νομίζαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει με την οικογένεια Olsen μετά τις δίδυμες, αλλά ο μπαμπάς και η μαμά φύλαγαν το καλύτερο για το τέλος, καθώς ο Βενιαμίν των Olsen είναι η πιο στυλάτη και αξιομνημόνευτη προσωπικότητα.

Justin Theroux
Η Jennifer Aniston πήρε επιτέλους την εκδίκηση της. Έγινε πιο γνωστή από τον Brad Pitt και βρήκε πιο καυτό και cool άντρα, το Justin Theroux. Και αυτός με τη σειρά του έγινε πιο φίρμα και από την Angelina. «Eat this Brangelina» θα λέει κάθε μέρα το ζεύγος και θα γελά.

Michael Fassbender
Με την απουσία του Clive Owen από τη διεθνή showbiz ο θρόνος του απόλυτου αρσενικού είχε χηρέψει, μέχρι που ο Michael βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο και έκανε όλες τις γυναίκες να λιποθυμούν στη θέα των κοιλιακών και των κροτάφων του.

Ryan Gosling
Και μιλώντας για άντρες, ο George Clooney τον ανακήρυξε διάδοχο του στην κούρσα για το απόλυτο αρσενικό, αλλά δε χρειαζόταν καν αυτό για να επιβεβαιώσουμε την αίσθηση όλων ότι ο Ryan είναι ο άντρας της χρονιάς και ίσως και της δεκαετίας.