Η "Ζωή της 'Άλλης" λίγο πριν το τέλος καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό

Η "Ζωή της 'Άλλης" λίγο πριν το τέλος καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό

Με τηλεθεάσεις που ξεπερνούν το 50% αποτελεί ένα φαινόμενο για καθημερινό τηλεοπτικό σίριαλ στο prime time που θεωρείται πλέον δύσκολο να φέρει διαφημίσεις σε ένα κανάλι. Τρεις μέρες πριν το τέλος και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο οι εξελίξεις είναι απίστευτες. Αν και το κανάλι κρατάει ως μυστικό το τέλος της σειράς σιγά-σιγά βγαίνουν κάποιες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σήφη σοκάρουν τους πάντες. Ο Σωτήρης αρχίζει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες απ' τις παρανομίες του και ψάχνει να βρει τρόπο να ξεφύγει. Αυτό που θα του συμβεί τελικά, είναι χειρότερο απ' ό,τι φαντάζεται. Ο Φίλιππος δείχνει στην Ξένια τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Εκείνη φτάνει στην τράπεζα. Ετοιμάζεται να κάνει μια γερή ανάληψη, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Να θυμίσουμε όμως και τι είδαμε χθες βράδυ για όσους δε θυμούνται. Η δολοπλόκος και η κακιά της παρέας, Ξένια, έχασε όλα όσα απέκτησε μέσα από τις λανθασμένες επιλογές της! Όλα βγήκαν στο φως στο χθεσινό επεισόδιο που σάρωσε και πάλι στα νούμερα της AGB! Η έπαυλη, η εταιρία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί έφυγαν από τα χέρια της Ξένιας, η οποία πλέον, έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που την βαρύνουν. Θα καταφέρει να ξεφύγει και αυτή τη φορά; Αυτό θα το δούμε στο προτελευταίο βήμα της σειράς που ρίχνει αυλαία με μια αυτοκτονία όπως ακούγεται.