Αποστάσεις κρατάει ο Νίκος Χατζηνικολάου από το ALTER με το νέο του μήνυμα

Αποστάσεις κρατάει ο Νίκος Χατζηνικολάου από το ALTER με το νέο του μήνυμα

Απάντηση έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στους εργαζομένους του ALTER σχετκά με τους ανθρώπους που ακούγεται οτι θα αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο του σταθμού, στον οποίο 650 άτομα είναι απλήρωτα εδώ και δέκα μήνες.

«Η ερώτηση που μου απευθύνουν οι συνάδελφοί μου του ALTER για την ύπαρξη ή όχι νέου επενδυτή, απευθύνεται σε λάθος πρόσωπο. Ούτε ιδιοκτήτης, ούτε διευθυντής του σταθμού είμαι ή υπήρξα. Και εργάσθηκα επί ένα χρόνο χωρίς να πληρωθώ. Ας ρωτήσουν αυτούς που πρέπει. Δυστυχώς για μένα, το ALTER αφήνει πίσω του μόνο στενοχώρια. Προσωπικά βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης», είναι ένα μέρος μόνο από την απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στο twitter, μετά τη δημοσιοποίηση του νέου μηνύματος των εργαζόμενων του καναλιού ζητούσαν να δώσει εξηγήσεις για τον υποψήφιο επενδυτή του καναλιού.

Ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε δέκα μήνες απλήρωτος αλλά δε μπορούσε να κάνει υπομονή. Οι πληροφορίες τον φέρουν να έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 αλλά δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Ο ίδιος άλλωστε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ανέφερε ότι θα μιλήσει μετά τις 9 Ιανουαρίου.