Ο Brad Pitt έχει πλέον το δικό του καταρράκτη

Ο Brad Pitt έχει πλέον το δικό του καταρράκτη

Και αποδεικνύει πως είναι ο πιο cool πατέρας, πηγαίνοντας το γιο του βόλτα με μια ξεχωριστή μηχανή.

Στις 18 Δεκεμβρίου, ο Brad Pitt είχε γενέθλια και η οικογένειά του, όπως κάθε αγαπημένη οικογένεια, πήγε και του πήρε ένα δώρο. Όταν όμως η οικογένειά σου απαρτίζεται από την Angelina Jolie και έξι παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων και προσωπικοτήτων, το δώρο αυτό δεν θα είναι κάτι συνηθισμένο. Αν σκεφτείτε, δε, το γεγονός πως τα γενέθλια του Pitt είναι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, καταλαβαίνετε πως το δώρο αυτό πρέπει να είναι ακόμα πιο σημαντικό.

Η Jolie, λοιπόν, μάλλον το συζήτησε με τα παιδιά της και αποφάσισαν να πάρουν στον άντρα της ζωής τους ένα κοινό δώρο για γενέθλια και Χριστούγεννα. Τι ήταν αυτό; Ένας καταρράκτης. Ναι, καταρράκτης, κανονικός, με νερό, έδαφος, αφρούς, τα πάντα. Είπαμε, όταν έχουμε να κάνουμε με αυτή την οικογένεια, τίποτα δεν μπορεί να είναι συνηθισμένο.

Σε άλλα νέα των Brangelina, ο Brad Pitt αφού πήρε το δώρο-υπερπαραγωγή του, πήγε χτες μια βόλτα με τον 8χρονο γιο του Pax, μέχρι το σούπερ μάρκετ. Επειδή όμως είναι ο Brad Pitt και μπορεί, η βόλτα αυτή δεν έγινε με τα πόδια ή με κάποιο αυτοκίνητο, αλλά με την συλλεκτική μαύρη Russian Ural Tourist μηχανή του ηθοποιού. Για τις ανάγκες του Pax και για να του παρέχει την μέγιστη ασφάλεια, ο Pitt είχε ενσωματώσει ένα καλάθι στη μηχανή, στο οποίο καθόταν αναπαυτικά ο Pax φορώντας το κράνος του και απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

Αυτά τα παιδιά θα γίνουν πολύ cool όταν μεγαλώσουν, να μας το θυμηθείτε.