Oι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου και η σχέση της με τον Νίκο Βέρτη

Oι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου και η σχέση της με τον Νίκο Βέρτη

Σε μια άκρως χαλαρή κουβέντα η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στο "Πρωινό mou" και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές του εαυτού της προσωπικά και επαγγελματικά. Επίσης ξάφνιασε που μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία της με τον Νίκο Βέρτη.

Φωτογραφικό άλμπουμ από τη ζωή της λοιπόν ανοίχτηκε κατά την διάρκεια της σχεδόν 35λεπτης συνέντευξης. Εκεί γνωρίσαμε τους γονείς της και τον αδερφό της. Η Κατερίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μεγαλύτερη συμπάθεια στην ζωή της που είναι ο πατέρας της και είναι ακόμη και σήμερα πολύ αυστηρός μαζί της. Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ευγένιο Κατραβά και παραδέχτηκε ότι και εκείνη μετά από τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί του τον πίεζε και πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν.

Η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κόντρα που υπήρχε με την Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με τις επίμαχες εφηβικές φωτογραφίες που είχαμε δει στο Φώτης και Μαρία Live. Η 26χρονη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Μαρία που σέβεται πολύ. Ομολόγησε ότι ίσως να έφταιξε και εκείνη από πλευράς της που έδωσε συνέχεια στο θέμα και απάντησε με καυστικό τρόπο μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Η πορεία φέτος του "Δέστε τους" είναι ανοδική και πολύ πετυχημένη φέτος και στο επαγγελματικό τομέα είναι πολύ ευχαριστημένη. Όσο αφορά τα προσωπικά της όμως; Είναι μόνη της από το Πάσχα και τόνισε ότι το στυλ άνδρα που της αρέσει είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Νίκος Βέρτης που συχνά πυκνά είναι στο μαγαζί του μαζί με την παρέα της. Αν σου γινόταν πρόταση να βγείτε για φαγητό θα πήγαινες ρώτησε η Φαίη; Και η Κατερίνα απάντησε ναι με μεγάλη δόση αμηχανίας. Μια πολύ διαφορετική συνέντευξη με ειδήσεις και αποκατάσταση πραγμάτων που όλο αυτό το διάστημα ήταν ανοιχτά μέτωπα σε περιοδικά και site.