Φαίη Σκορδά: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι και του χρόνου τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι και του χρόνου τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα

Είναι η πρώτη φορά που η όμορφη παρουσιάστρια αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει και του χρόνου πρωινό με το σύζυγό της αν δεν υπάρξει πρόταση άλλη από το κανάλι. Η Φαίη Σκορδά έδωσε εξηγήσεις σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και για τη Μαίρη Συνατσάκη που δεν την έχουμε δει αυτή την εβδομάδα στις οθόνες μας.

«Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίζαμε με κάτι διαφορετικό. Γιατί και η τριβή δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου και τη σχέση μου με τον Γιώργο» δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ενώ συνέχισε: «Από εκεί και πέρα αν δεν έχουμε κάποια πρόταση δεν θα μείνουμε και άνεργοι». Πάνω στο ίδιο θέμα η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρουμε και μαζί να είμαστε αν θα υπάρχει κάτι. Δεν έχεις πια το δικαίωμα της επιλογής, μόνο το δικαίωμα για δουλειά» ενώ για το αν τους αρέσει η εκπομπή που κάνουν απάντησε: «Φαίνεται από την δουλειά που ρίχνουμε».

Για το ρόλο της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή τους η Φαίη δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της και με δυο λόγια απλά απάντησε: «Η Συνατσάκη θα είναι μαζί μας, από ότι γνωρίζω, σε λίγες ημέρες» ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θεωρεί σημαντικούς αντιπάλους το δίδυμο Φερεντίνου- Χρηστίοδυ με πολύ ευγένεια και χαμόγελο απάντησε: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Φερεντίνος, είναι πολύ συμπαθητικός. Και η Σίσσυ μου αρέσει πάρα πολύ». Είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την Μαίρη Συνατσάκη που την περιμέναμε από την Τρίτη να την δούμε, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του διδύμου που ενώ σκίζει φέτος αφήνει συνέχεια ανοιχτό το ενδεχόμενο να χωρίσει τηλεοπτικά. Η κρίση όμως και οι καταστάσεις τους υποχρεώνουν να τα γυρίσουν αναγκαστικά τα πράγματα.