Οι δύσκολες ώρες της Ναταλίας Δραγούμη στο νοσοκομείο

Οι δύσκολες ώρες της Ναταλίας Δραγούμη στο νοσοκομείο

Με φρικτούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αθηνά. Η Ναταλία Δραγούμη αν και ζαλισμένη έκανε κανονικά την παράστασή της και είχε ενημερώσει το σύζυγό της να τη μεταφέρει σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε το πρόβλημα.


Η Ναταλία ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα από το βράδυ της Τρίτης όπως αναφέραμε νωρίτερα. Κατά τη διάρκεια της παράστασης “Το μήλο” μαζί με τον Θανάση Τσαλνταμπάση, ένιωθε έντονες ενοχλήσεις αλλά συνέχισε κανονικά σαν σωστή επαγγελματίας και δεν διέκοψε την παράσταση.

Μόλις τελείωσε από το θέατρο όμως, αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει υπέρηχο αφού είχε πάρει τηλέφωνο τον άνδρα της. Εκεί διαπιστώθηκε πως είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα και έπρεπε να κάνει εισαγωγή για να υποβληθεί σε επέμβαση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

“Ευτυχώς δεν έπαθε περιτονίτιδα και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει”, ανέφερε ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης κ. Βαλλάτος στην “Πρωινή Μελέτη” και πρόσθεσε: “Αν το προλάβεις νωρίς είναι μια εγχείριση ρουτίνας, αλλά υπήρξε κίνδυνος σε περίπτωση που πάθαινε περιτονίτιδα, γιατί πέρασε πολύ χρόνος μέχρι να πάει στο νοσοκομείο”. Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός θα βγει από το νοσοκομείο τη Δευτέρα και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή. Το ίδιο πρόβλημα είχε πάθει και ο Γιώργος Τσαλίκης πριν λίγες μέρες και αμέσως επέστρεψε στα καθήκοντα του σε χρόνο ρεκόρ. Να ευχηθούμε περαστικά στη Ναταλία και επιστροφή γρήγορη στην καταπληκτική της παράσταση.