Η ύπουλη εκδίκηση του Marc Anthony

Η ύπουλη εκδίκηση του Marc Anthony

Ο πρώην της Jennifer Lopez δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και χτύπησε τη JLo σε ένα ευαίσθητο σημείο.

Μπορεί να ήταν παντρεμένοι για 7 χρόνια και να απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, από τον Ιούλιο όμως, όταν και ανακοινώθηκε το διαζύγιό τους, η Jennifer Lopez έχει αποδείξει πως δεν ήθελε πολύ χρόνο για να ξεπεράσει τον Marc Anthony. Η 42χρονη Λατίνα σταρ βρήκε σε χρόνο-ρεκόρ νέο σύντροφο, τον 24χρονο χορευτή Casper Smart, και έκτοτε περιφέρει το νέο της παιχνίδι δεξιά κι αριστερά χωρίς να νοιάζεται για το αν ο κόσμος την χαρακτηρίζει «cougar» και ο πρώην σύζυγός της σίγουρα κάτι πολύ χειρότερο.

Να όμως που ο Marc Anthony κατάλαβε πως η γκρίνια, τα νεύρα και τα παράπονα στο δικαστήριο δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρει εκδίκηση από την πρώην του, κι έτσι άλλαξε τακτική. Και με μεγάλη επιτυχία, να σημειώσουμε.

Χτες, ο Anthony αποφάσισε να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο το χαρμόσυνο γεγονός της νέας του σχέσης και ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία κρατά σφιχτά αγκαλιά και φιλά στο στόμα την καινούργια του σύντροφο, το 24χρονο μοντέλο από τη Βενεζουέλα Shannon de Lima.

Κάτω από την φωτογραφία ο 43χρονος τραγουδιστής είχε γράψει «Gracias!», ενώ μετά από λίγο έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Για την Shannon, το άγαλμα της ελευθερίας μου. Φιλιά μωρό μου».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο γιος του Marc Anthony, Chase Muniz, τον οποίο είχε υιοθετήσει όταν έβγαινε με την Debbie Roasdo, φαίνεται πως εκτιμά ιδιαίτερα τη νέα αγαπημένη του πατέρα του, καθώς έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Η ζωή είναι όμορφη, τίποτα δεν συγκρίνεται με το να σε περιτριγυρίζουν οι άνθρωποι που αγαπάς @MarcAnthony @Shadelima !!! #family» και «Προς όλους του followers μου και όλον τον κόσμο στο twitter, ακολουθήστε το καλύτερο ζευγάρι του 2012 και για πολλά ακόμα χρόνια @MarcAnthony και @Shadelima !!!!»

Δεν ξέρουμε κατά πόσο όλες αυτές οι δηλώσεις είναι αποδείξεις μιας σχέσης που όσο πάει και σοβαρεύει ή ένας απλός ενθουσιασμός, το μόνο σίγουρο όμως είναι πως όταν η Lopez δει την καινούργια, βελτιωμένη και κατά πολύ νεότερη εκδοχή του εαυτού της στο πλευρό του πρώην συζύγου της, δεν θα το πάρει και τόσο καλά.