...Και η φώτιση, δεν ήρθε!

...Και η φώτιση, δεν ήρθε!

Πονάει το κεφάλι μου, να σπάσει, από όλη τη δεξιά πλευρά, σα να με χτυπάνε ηλεκτρικά σφυριά, που δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Νυστάζω, κρυώνω και δεν ξέρω τι μου πρωτοφταίει. Η τηλεόραση απέναντι μου, παίζει έναν υπέροχο Oliver Twist και νομίζω πως πάλι βυθιζόμαστε σε ένα νέο – βικτοριανό περιβάλλον, ανέχειας, φτώχειας και παλιανθρωπιάς. Τα βλέπω όλα μαύρα και σας το πετάω χρονιάρα μέρα πάνω σας, για εκείνη την επιφόρτιση που δεν λέει να έρθει και τη φώτιση που δεν την νιώθω σήμερα να με προτίμησε. Χαμογελώ λίγο γιατί η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου απέκτησε τον δεύτερο γιο και να της ζήσει και χαίρομαι πολύ.

Ο Στέφανος Κορκολής πάλι ετοιμάζεται για τρίτο γάμο! Το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το τρις;

Όπως μου είπε ο φίλος μου, ο Σπύρος Σιγούρος, στην εκπομπή της Ελεονώρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζήτησε τα ρέστα στον Κώστα Φραγκολιά γιατί εκείνος δήλωσε πως οι άντρες αν και κάνουν πιο πολλά είναι αδικημένοι. Του είπα και εγώ, μωρέ, πολύ θέμα δεν τον κάνουν, ένα ευχάριστο θέαμα να περάσει το βράδυ της Κυριακής, που το παίρνουν τόσο σοβαρά λες και πάνε για Ολυμπιακό μετάλλιο;

Κινείται το σύμπαν και χωρίς παγοπέδιλα, πάντως!

Ο κ. Γιάννης Λάτσιος, κάθε βράδυ σε άλλο μπουζούκι βρίσκεται! Καλά δεν τον τσακίζει τόσο ξενύχτι;

Με κατασκλάβωσε η Σάσα Σταμάτη που ένιωσε την ανάγκη να με ευχαρίστησε γιατί είπα καλά λόγια, τα οποία και πιστεύω για αυτήν! 20 χρόνια δημοσιογραφίας, πέντε άνθρωποι μου έχουν πει πως εκτιμούν την καλή κουβέντα. Οι υπόλοιποι θεωρούν πως είναι υποχρέωση μου να τους παινεύω. Αντίθετα άμα γράψεις κάτι αιχμηρό σπάνε τα τηλέφωνα, οι απειλές για μηνύσεις και τα τηλεφωνά στα αφεντικά για να απολυθείς.

Κατάλαβες Σάσα, μάγκα μου, γιατί σε γουστάρω;

Ο Αντώνης Ρέμος στο θέατρο; Αυτό κι αν είναι είδηση!

Σα να λες ο Αλέξης Κωστάλας στο Ζε Τεμ στο 35ο της Αθηνών – Λαμίας!

Η Ρία Αντωνίου χορεύει στο Ιταλικό Dancing with the stars! Την έβλεπα σε ένα βιντεάκι και έλεγε πως τώρα θέλει να γίνει χορεύτρια.

Χάνει το μόντελινγκ αλλά κερδίζει το μπαλέτο!

Δυο παυσίπονα πήρα και ακόμα σπάει το κεφάλι μου! Ο φίλος μου ο Βασίλης λέει είναι μάτι! Κλεισμένη μες στο σπίτι ποιος με είδε να με ματιάσει; Το σκρίνιο ή οι πλαφονιέρες που όσο να ναι είναι μοβόρες;

Καλό αγιασμό σήμερα και να φύγουν επιτέλους τα καλικαντζαράκια απ τις ζωές μας.

Εύχομαι επίσης να πιάσει τον σταυρό ο λεβέντης Δήμαρχος, Απόστολος Γκλέτσος και ας ρισκάρει την ζωή όπως διάβαζα, βουτώντας στην κρύα θάλασσα της Στυλίδας.

Επίσης ποιο κανάλι παίζει σήμερα Μανταλένα; Αφού νομίζουν πως έχουν της τροπάριο και στις εκκλησιές τέτοιες μέρες!

Χρόνια πολλάαααα...