Νομικού-Χατζηδάκης κάνουν πρεμιέρα Παρασκευή και 13

Νομικού-Χατζηδάκης κάνουν πρεμιέρα Παρασκευή και 13

Πρώτοι είχαμε αναφέρει την είδηση για την τηλεοπτική αρπαγή της Δούκισσας Νομικού. Τελικά υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή και μέσα σε 48 ώρες δικαιωνόμαστε με τις εξελίξεις αλλά και την φωτογράφηση με τον συμπαρουσιαστή της από το Θωμά Χρυσοχοϊδη.

Παρασκευή και 13 ξεκινάνε μετά από επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, είναι έτοιμοι να μας κάνουν επίθεση γέλιου! Έτσι ξεκινάει το Laugh Attack που θα το δούμε σε χρόνο ρεκόρ από την ημέρα που μάθαμε την συμφωνία της όμορφης Δούκισσας με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Δούκισσα λοιπόν μαζί με τον Παναγιώτη θα μας θυμίσουν στιγμές γέλιου από εκπομπές που έχουμε αγαπήσει και απογειώσει στους πίνακες της AGB. "Στην Πρίζα" με τους Αρναούτογλου, Βισκαδουράκη, Στεργίου, "Μπαμ" με τον Χρήστο Φερεντίνο και "Ταξί" με τον Μάρκο Σεφερλή είναι το υλιικό που θα θυμηθούμε πολλά ευτράπελα.

To μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο παρουσιαστές της νέας εκπομπής, φωτογραφήθηκαν επίσημα για την εκπομπή και μέλος των δημοσίων σχέσεων του καναλιού ανέβασε backstage φωτογραφίες στο twitter. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και από την πλευρά μας!