H Nάντια Μπουλέ χωρίς αναστολές μιλάει για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή

H Nάντια Μπουλέ χωρίς αναστολές μιλάει για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια και αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή με πολλές λεπτομέρειες που μέχρι και σήμερα δε γνωρίζαμε.

"Δεν έχω παρακαλέσει άντρα για να μείνει μαζί μου. Έχω ρίξει πολλά δάκρυα, αλλά όχι για να μείνει. Έχω κλάψει και για συμπεριφορές πάρα πολύ. Όταν κάποιος μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, το παίρνω πάνω μου και σκέφτομαι τι έχω κάνει εγώ, τι μερίδιο ευθύνης έχω. Και σε αυτήν την περίοδο έχω ρίξει πολύ κλάμα", είπε χαρακτηριστικά η Νάντια στην πρωινή εκπομπή "Μέσα στην καλή χαρά". Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις κακές κριτικές και πως έχει καταφέρει να ξεπεράσει σχόλια και δημοσιεύματα. «Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι μου έπεσε λίγο βαρύ όλο αυτό. Τις κακές κριτικές δεν τις φοβάμαι. Πολλές φορές με στενοχωρούν, πολλές φορές με κάνουν να λυπάμαι αλλά δεν τις φοβάμαι. Δεν γίνεται να μη στενοχωρηθείς. Αλλά το χωνεύεις όσο περνάει ο καιρός. Ίσως επειδή μου έχει έρθει σε μεγάλη ποσότητα στην αρχή, τώρα να μην μου κάνει εντύπωση»

Όταν της ζήτησε μάλιστα η Ναταλία να αποκαλύψει το όνομα που έχει ταυτισμένο με την έννοια της "χυλόπιτας" δυσκολεύτηκε και ένιωσε λίγο άβολα χωρίς όμως αυτό να την εμποδίσει να δώσει μια απάντηση: "Η χυλόπιτα είναι ένα θέμα σύνθετο... Το όνομα είναι Τάσος", είπε όλο νόημα . Η παρουσιάστρια του "Blackout" ανέφερε ακόμα, ότι δεν έχει τύχει να την παρακολουθεί σύντροφός της. "Έχει τύχει να γυρίζω σπίτι μου ξημερώματα μετά από έξοδο και να με περιμένει σε ένα σημείο του δρόμου", δήλωσε η εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη παρουσιάστρια-τραγουδίστρια.

Τέλος μίλησε και για το παιχνίδι που παρουσίαζε και είχε αναγκαστεί να περάσει από μια δοκιμασία μαζί με άλλους celebrity. «Στο ξεκίνημα μιας εκπομπής που έχεις πολύ μεγάλο άγχος για το αν θα έχει ανταπόκριση είναι πολύ υποστηρικτικό αυτό. Ήθελα πολύ να παίξω ακριβώς επειδή υπάρχει όλο αυτό το κλίμα. Ήθελα και εγώ να μπω, το θεωρούσα και λίγο δίκαιο. Ενώ πριν ήμουν πάρα πολύ άνετη, μπαίνοντας στο δωμάτιο με το που έκλεισαν τα φώτα αλλάζει εντελώς η ψυχολογία σου». Ποιος ήταν ο παίκτης που φοβήθηκε περισσότερο σε εκείνο το special edition του Black Out; «Ο πιο φοβητσιάρης ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. Και η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η πιο αναμενόμενη περίπτωση παίκτριας» ανέφερε η παρουσιάστρια.