Dancing on Ice: Ο "άγραφος" νόμος των αποχωρήσεων συνεχίζεται

Dancing on Ice: Ο "άγραφος" νόμος των αποχωρήσεων συνεχίζεται

Το χθεσινό επεισόδιο είχε κάτι απο αυτό που μπορεί να κρατούσε τον τηλεθεατή. Διπλές χορευτικές πιρουέτες, αποχώρηση έκπληξη και το φαβορί Πηνελόπη Αναστασοπούλου να φτάνει κοντά στην αποχώρηση προς έκπληξη όλων μας.

Η τηλεθέαση έφτασε μόλις στο 22% στον γενικό μέσο όρο και στο 19% στο νεανικό μιας και στο μεγάλο κανάλι η πρεμιέρα των "Βασιλιάδων" μονοπώλησε με ποσοστά κοντά στο 40%. Η Ιωάννα Πηλιχού έδειξε πόσο δίκαια κρατάει τον τίτλο του φαβορί αφού και στα δύο χορευτικά πήρε την πρώτη θέση μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που έκανε εμφάνιση με μελαχρινό μαλλί. Ο Κώστας Φραγκολιάς έπεσε στον πάγο, πήρε χαμηλή βαθμολογία αλλά το κοινό τον εκτόξευσε όπως θα δείτε στην συνέχεια και τον κράτησε στον ημιτελικό. Ο Γιώργος Χειμωνέτος με τον Αντώνη Ρέμο να τον συνοδεύει ως μουσικό χαλί ξεπέρασε τον εαυτό του αλλά στο τέλος με ψήφους 3-0 από την κριτική επιτροπή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Η μεγάλη ανατροπή και ο άγραφος νόμος που μιλήσαμε σε τέτοια παιχνίδια έχει να κάνει με την ψυχολογία του κοινού που ψηφίζει πλέον βάση συμπάθειας και όχι βάση ταλέντου ή εξέλιξης του παιχνιδιού. Στην σειρά κατάταξης αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά:

1. Ιωάννα Πηλιχού

2. Κώστας Φραγκολιάς

3. Γιώργος Χειμωνέτος

4. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Είναι ένα αποτέλεσμα ανατροπή μιας και η πάντα πρώτη ή δεύτερη Πηνελόπη στην εκτίμηση των τηλεθεατών έμεινε τελευταία και ο Κώστας Φραγκολιάς πλέον είναι φαβορί για τον τελικό βάση όσων είδαμε χτες στο σόου του πάγου. Από εκεί και πέρα δεν είδαμε κάποιον guest και η επιτροπή κινήθηκε στα απολύτως απαραίτητα χωρίς υπερβολές. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν πανέμορφη και ο Πέτρος Κωστόπουλος δε μπόρεσε να κρατήσει τις φωνητικές του ικανότητες με το άκουσμα του Αντώνη Ρέμου "Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια". Ο Γιώργος Χειμωνέτος μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε: "Πέρασα μοναδικά όλο αυτό το διάστημα και δε το περίμενα να φτάσω ως εδώ. Σίγουρα φτάσαμε στην πηγή και θα ήθελα να συνεχίσω μέχρι τον τελικό αλλά μόνο σε ένα live θα λείψω και οι πρόβες θα συνεχιστούν για ότι ετοιμάσουμε στον τελικό".