Η αμήχανη εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο Ιταλικό Dancing

Η αμήχανη εμφάνιση της Ρίας Αντωνίου στο Ιταλικό Dancing

Η Ρία Αντωνίου χόρεψε σάλσα και κέρδισε το εισιτήριό της για το επόμενο live του show. Ένας από τους κριτές μάλιστα, σχολίασε: "Μακάρι η Μέρκελ να μπορούσε να δει αυτές τις εμφανίσεις και να το ξανασκεφτεί. Να τη στείλουν στη θέση του Παπανδρέου" ανέφερε και έφερε σε δύσκολη θέση την όμορφη κοπέλα.

Με τηλεθεάσεις πάνω από 60% στο RAI UNO η Ρία Αντωνίου έκανε το βράδυ της Κυριακής την παρθενική της εμφάνιση στο Ιταλικό σόου και γοήτευσε με το καλλίγραμμο σώμα της. Όχι όμως με τα χορευτικά της που έδειξε αδυναμίες και πολύ τρακ μαζί με τον χορευτή της.

Η επίδοση της ήταν μέτρια με τριάρια και δυάρια αλλά στο πρώτο επεισόδιο δεν υπήρχε αποχώρηση. Η Ρία άκουσε μια κριτική γλυκόπικρη και παρολίγον να δούμε και δάκρυα στα μάτια της. Πολύ ιδιαίτερη στιγμή στο σόου τα μισά ελληνικά και ιταλικά που μίλησε σε έναν από τους κριτές και δε μπορούσαν να την καταλάβουν. Το εντυπωσιακό κορίτσι το είδαμε να χορεύει σάλσα και με ένα μίνι φόρεμα που φανέρωνε τα υπέροχα σέξι πόδια της.

Στο συνοδευτικό βίντεο που είχε γίνει από την παραγωγή είδαμε τις πρόβες της, πολλά κοντινά πλάνα στο πρόσωπό της όπου είναι και η αιτία που κάνει καριέρα στο Μιλάνο. Η συνέχεια δε γνωρίζουμε αν θα είναι μεγάλη μέσα στο παιχνίδι αλλά η επιτυχία είναι ήδη μεγάλη που συμμετέχει για πρώτη φορά μια Ελληνίδα σε ένα τόσο μεγάλο σόου φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Ευρώπη.