Natalie Portman: Βόλτα για ψώνια με τον Benjamin και τον Aleph

Natalie Portman: Βόλτα για ψώνια με τον Benjamin και τον Aleph

Η διάσημη ηθοποιός και ο Γάλλος αρραβωνιαστικός της πήραν τον έξι μηνών γιο τους και βγήκαν για μια ηλιόλουστη βόλτα στο Los Angeles.

Δεν είναι από τα ζευγάρια που δίνουν πολλές ευκαιρίες στους παπαράτσι να τραβήξουν μα φωτογραφία τους καθώς έχουν φροντίσει να κρατήσουν τη προσωπική τους ζωή μακριά και προσεχτικά φυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό, μια απλή, καθημερινή βόλτα όλης της οικογένειας στην αγορά δεν μπορεί παρά να αποτελεί το καλύτερο δώρο για τους φωτογράφους.

Ο λόγος για την Natalie Portman και τον Benjamin Millepied, οι οποίοι βγήκαν χτες στο Los Feliz του LA για ψώνια, παρέα με τον μικρό τους γιο Aleph ο οποίος είναι πλέον 6 μηνών. Φορώντας ένα ανάλαφρο ανοιξιάτικο φόρεμα στο χρώμα της σκουριάς, σανδάλια κι ένα πλατύ μαύρο καπέλο, η Portman έδειξε πως δεν της ήταν δύσκολη υπόθεση να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ μαζί με τον Γάλλο σύντροφό της κουβαλούσαν τον μικρό Aleph εναλλάξ, τη μία ο Benjamin στην αγκαλιά του και την άλλη η Natalie μέσα σε μάρσιπο.

Μεταξύ μητρότητας και οικογενειακής ζωής, η 30χρονη ηθοποιός ετοιμάζει αργά αλλά σταθερά την επιστροφή της στον κινηματογράφο, και φήμες θέλουν να έχει επιλέξει την ταινία επιστημονικής φαντασίας Jupiter Ascending για να κάνει την επάνοδό της, η οποία όμως πρόκειται αν βγει στις αίθουσες μέσα στο 2014.