Ο Νίκος Χατζηνικολάου περιμένει το Alter. Tι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου περιμένει το Alter. Tι κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση;

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον REAL ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε την μεγάλη ανατροπή και ανακοίνωσε ότι θα περιμένει το κανάλι του Μπουρναζίου μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει. Είναι άλλη μια κίνηση υποστήριξης στους εργαζόμενους που δίνουν τη δική τους μάχη για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους από τον Γιώργο Κουρή.

Υπέρβαση για άλλη μια φορά κάνει ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος των επιτυχιών βγάζοντας προς τα έξω ότι δεν είναι τα πάντα η φήμη και τα χρήματα. Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή είπε τα εξής:

«Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες, ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δεν θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοιχτό. Δεν θέλει και πολλή σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πώς νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφτείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πώς θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι “μακάκας” που δεν το ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του, κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Συνεχίζοντας με πολύ σοβαρό και μετρημένο ύφος πρόσθεσε: «Δεν είστε δίκαιοι, να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να σας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter. Κι εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε πάλι δελτίο μαζί. Είμαι εδώ, λοιπόν, και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως, ζυγίστε τα πράγματα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί. Διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθειά σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και τη μικρή μου αυτή προσωπική θυσία- τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο- αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές». Να προσθέσουμε ότι ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ είναι τα δυο κανάλια που έχει μιλήσει ο γνωστός δημοσιογράφος και προς το παρόν παγώνει κάθε διαπραγμάτευση. Για πόσο δε γνωρίζουμε ακόμη.