Σρόιτερ-Σπανού: Φιλικός χωρισμός ύστερα από τρεις μήνες;

Σρόιτερ-Σπανού: Φιλικός χωρισμός ύστερα από τρεις μήνες;

Το 2012 δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τον παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων του ALPHA αφού η σχέση του με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού δεν είχε την καλύτερη κατάληξη μετά απο κοινή απόφαση.

Η Ελισάβετ σε επικοινωνία της με το κεντρικό δελτίο του Star δήλωσε: «Δεν μου αρέσει για την προσωπική μου ζωή σας το έχω πει ξανά αυτό. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό που με ρωτάτε. Οι σχέσεις μου με τον κύριο Σρόιτερ ανέκαθεν ήταν φιλικές και η βάση τους ήταν φιλικές έτσι και αλλιώς».

Επίσης, η νεαρή και πανέμορφη τραγουδίστρια τόνισε: «Έχω μία πολύ καλή σχέση μαζί του, όπως και είχα. Ο κύριος Σρόιτερ είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οι σχέσεις μου μαζί του ήταν και είναι πάρα πολύ καλές και στηρίζονται στην εκτίμηση» ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η ίδια είναι καλά αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή απάντησε: «Εσύ πώς με ακούς; Είμαι πολύ καλά».

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια γνωριμία εξπρές που αμέσως εξελίχθηκε σε φλερτ και ερωτικό δεσμό. Καμία από τις δυο πλευρές σε συνεντεύξεις δε παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ήταν μαζί και παρά το γεγονός ότι τα περιοδικά και ο τηλεοπτικός φακός τους είχε αιφνιδιάσει τουλάχιστον τρεις φορές.

Πλέον δεν είναι μαζί και απλά αφήνουμε ένα ενδεχόμενο ανοιχτό γιατί ακόμη και οι σχέσεις περνάνε κρίση και οι επανασυνδέσεις είναι και της μόδας και φυσικό επακόλουθο αν υπάρχει πραγματική εκτίμηση και αγάπη όπως στην περίπτωση του κυρίου Σρόιτερ με την νεαρή σέξι τραγουδίστρια.