Τα (μαύρα) δάκρυα της Kate Middleton

Τα (μαύρα) δάκρυα της Kate Middleton

Τι μπορεί να έκανε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να χτυπηθεί στο πάτωμα;

Την έχουμε συνηθίσει με ένα τεράστιο χαμόγελο μονίμως σχηματισμένο στο φωτεινό πρόσωπό της, αλλά ακόμα και η Kate Middleton είναι άνθρωπος και, όπως όλοι μας, μπορεί κάποια στιγμή να την πιάσουν τα κλάματα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Kate μαζί με τον William έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Steven Spielberg, «War Horse», στο Λονδίνο, και περπάτησαν πάνω στο κόκκινο χαλί μαζί με εκλεκτούς διάσημους καλεσμένους αλλά και... άλογα. Ο Spielberg είχε φέρει στην πρεμιέρα όλα τα τετράποδα, εντυπωσιακά ζώα που πρωταγωνιστούν στην ταινία και έτσι το βασιλικό ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περπατήσει δίπλα τους, να τα χαϊδέψει και να αναπολήσει τη μέρα του γάμου τους, όπου είχαν φτάσει στη δεξίωση καβάλα σε ένα άλογο. Αυτός όμως δεν ήταν ο λόγος που η Kate συγκινήθηκε.

Ο ίδιος ο Spielberg αποκάλυψε πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατά τη διάρκεια της προβολής, επηρεάστηκε τόσο έντονα από την ταινία που χρειάστηκε χαρτομάντιλα:

«Είδα το Kleenex να περνά από μπροστά μου, να φτάνει στη θέση της και να σταματά εκεί αλλά δεν ήθελα να διακόψω την εμπειρία της κι έτσι δεν κοίταξα προς το μέρος της», είπε ο διάσημος σκηνοθέτης, ο οποίος καθόταν μαζί με την οικογένειά του και το βασιλικό ζεύγος μέσα στον κινηματογράφο.

Εκτός, ωστόσο, από τα δάκρυα συγκίνησης και τις ευαισθησίες της Kate, ο Spielberg είχε μόνο τα καλύτερα να πει για το πρώτο ζευγάρι της Αγγλίας:

«Είναι μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση το γεγονός πως ήρθαν στην πρεμιέρα, καθώς εκπροσωπούν μια εντελώς νέα περίοδο της βρετανικής μοναρχίας που έχει ενθουσιάσει ολόκληρο τον κόσμο. Όταν ήρθαν στην Αμερική ήταν, πιστεύω, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα events που είχαμε να ζήσουμε εδώ και καιρό, έτσι είναι τεράστια τιμή να βρίσκεσαι στην Αγγλία και να μπορείς να τους συναντήσεις και να τους δείξεις, όπως και σε όλους τους άλλους, το "War Horse"». Και για να έκανε την Kate να κλάψει, μάλλον τα κατάφερε πολύ καλά.