Ποια ηθοποιός έδειξε λίγο παραπάνω στήθος από το πρέπον στο twitter;

Ποια ηθοποιός έδειξε λίγο παραπάνω στήθος από το πρέπον στο twitter;

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του 90210 ή αλλιώς Χτυποκάρδια στο Beverley Hills, AnnaLynne McCord.

Αυτές οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες που ποστάρουν οι celebrity στο twitter σε μία προσπάθεια να πείσουν τους χιλιάδες followers τους ότι δεν κάνουν μόνο εμπορική επιτυχία, αλλά έχουν και κρυφή artistic φλέβα που δεν ξέρει κάνεις, έχουν καταστρέψει πολύ celebrity κόσμο.

Τελευταίο θύμα της ίδιας καλλιτεχνικής ματαιοδοξίας η AnnaLynne McCord. Η αγαπημένη μας Naomi Clark εκεί που καθόταν στο σπίτι της μετά από κάποιο ντουσάκι, προφανώς σκέφτηκε πόσο θεϊκοί είναι οι γυμνασμένοι ώμοι της και θέλησε να τους μοιραστεί στο twitter. Έλα που, όμως, στο πλάνο του self portrait χώρεσε κατά λάθος και το γυμνό στήθος της AnnaLynne και μαζί με την καλλιτεχνική της φλέβα στη φωτογραφία, η ηθοποιός μοιράστηκε και απόκρυφα σημεία της.

Και ενώ όλοι ήταν πιο χαρούμενοι με αυτή τη φωτογραφία στο timeline τους, ένας, με την καλή έννοια, «σπασίκλας» της είπε σε mention ότι έχει αποκαλύψει πολλά στη φωτογραφία της και η AnnaLynne την έκανε delete, αλλά δεν πτοήθηκε και την ξαναανέβασε κομμένη. Δείτε και τις δύο φωτογραφίες.