Crash test: Μαίρη Συνατσάκη Vs Νάντια Μπουλέ

Crash test: Μαίρη Συνατσάκη Vs Νάντια Μπουλέ

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τις δύο παρουσιάστριες που ξεκίνησαν από το μουσικό κανάλι MAD και μετράμε τις δυνάμεις τους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Ποια κερδίζει στα σημεία;

¨Κλείσε την πόρτα, κάνει μπρίο": Η Μαίρη κερδίζει με διαφορά στην καίρια κατηγορία της μπριόζας γιατί νιαουρίζει πιο συχνά στην κάμερα, φορά υπέροχα headpiece, κάνει cupcakes για φίλους και site (όπως για εμάς) και έχει μία παιδική απορία όταν ακούει ονόματα όπως Faith Popcorn.

"Κοπελιά, το βάφεις;": Η κλασική κόντρα κορακί μαλλί ενάντια στην απόχρωση "ξανθιά οπτασία" αναβιώνει μέσα από τις δύο παρουσιάστριες. Και αυτό τον πόντο τον κερδίζει με την αξία της η Μαίρη γιατί οι μελαχρινές είναι αριθμητικά λιγότερες στην TV και στηρίζουμε τις μειονότητες και επίσης έβαλε και ροζ εξτέ που πιο 90s rave δεν έχουμε.

"Ένα κορίτσι, πολλά ταλέντα": Η Νάντια παίρνει τον πρώτο της πόντο στην κατηγορία αυτή γιατί έχει τραγουδιστική εμπειρία, συμμετοχές σε διαφημιστικά και έχει εκτελέσει με επιτυχία (ναι, μας άρεσε πολύ στο Top Chef) και χρέη «γαστρονόμου»/παρουσιάστριας στο reality μαγειρικής που παρουσίαζε. Τα ταλέντα της Μαίρης στο Instagram και το polyvore υπάρχουν, αλλά εκτός συναγωνισμού.

"Το δικό μου reality μαγειρικής είναι το καλύτερο": Στο Top Chef η Νάντια, στο Master Chef η Μαίρη. Παρότι δεν έχουμε δει τη δεύτερη στο τιμόνι της εκπομπής που θα ξεκινήσει στο Mega μες στο 2012 και δεν μπορούμε να κρίνουμε, δηλώνουμε απρόκλητα ότι το Top Chef είναι μακράν καλύτερο, τηλεοπτικό format ακόμα και ας μην ήταν τόσο πετυχημένο όσο το Master Chef, στην Ελλάδα. Top Chef μέχρι το κόκαλο, λοιπόν, και άλλος ένας πόντος για τη Νάντια Μπουλέ.

"Έχεις το M Factor;": Όχι, δεν είναι διαγωνισμός για το τίτλο της Miss Congeniality (sorry κορίτσια τον πήρε δύο φορές η Sandra Bullock πριν χρόνια), αλλά για τις μουσικές που ακούει η καθεμιά τους. Η Νάντια Μπουλέ χάνει τον πόντο και τελικά στα σημεία της αναμέτρησης λόγω πρωτύτερου, «ανέντιμου» βίου με τις επιλογές της στο ρεπερτόριο που έχει ερμηνεύσει (το ότι έχει πολύ ωραία φωνή δεν συνυπολογίζεται), ενώ η Μαίρη Συνατσάκη κερδίζει τον πόντο και τελικά τη μάχη επειδή ξέρει και τη Lana Del Rey.