Ποιος χρειάζεται παιχνίδια όταν έχει κραγιόν;

Ποιος χρειάζεται παιχνίδια όταν έχει κραγιόν;

Γιατί όταν είσαι 4 χρονών κοριτσάκι, αυτό που πραγματικά θες δεν είναι μια κούκλα, αλλά ένα κραγιόν που να ταιριάζει στο complexion σου.

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που προβληματιζόμαστε σχετικά με τον τρόπο ανατροφής της μικρής Suri από τους γονείς της, Tom Cruise και Katie Holmes, αλλά όπως και να το κάνουμε, κάθε φορά θα βλέπουμε και κάτι που θα μας κάνει να νιώθουμε άβολα.

Πάρτε για παράδειγμα την φωτογραφία αυτού του κειμένου. Τραβήχτηκε πρόσφατα σε ένα εμπορικό κατάστημα στο Βανκούβερ, το οποίο μαμά και κόρη Cruise είχαν επισκεφτεί για να κάνουν τα ψώνια τους. Αυτή τη περίοδο όλη η οικογένεια Cruise βρίσκεται στο Βανκούβερ, ο Tom για τα γυρίσματα του «Mission Impossible: Ghost Protocol» και η Katie με την μικρή Suri για να τον επισκεφτούν.

Η Suri, λοιπόν, από όλα τα προϊόντα που υπήρχαν στο κατάστημα, επέλεξε να δοκιμάσει μερικά κραγιόν αλλά και διάφορες αποχρώσεις μανό. Στο τέλος, μάλιστα, η Holmes αγόρασε κι ένα μανό στην κόρη της για να μην της χαλάσει το χατίρι.

Γιατί, είναι γνωστό άλλωστε, πως αν είσαι τεσσάρων χρονών και δεν φοράς τα χρώματα της σεζόν στα νύχια και στα χείλια σου, μια κοινωνική κατακραυγή θα την υποστείς.