Beyonce και Jay-Z ξεπερνούν τα όρια του (πανάκριβου) κιτς για την κόρη τους

Beyonce και Jay-Z ξεπερνούν τα όρια του (πανάκριβου) κιτς για την κόρη τους

Κάτι μας λέει πως η νεογέννητη Blue Ivy θα γίνει το πιο κακομαθημένο παιδί της showbiz, αν όχι ολόκληρου του κόσμου.

Από την περασμένη Κυριακή ο κόσμος της διεθνούς showbiz έχει μια νέα βασίλισσα, η οποία όμως δεν είναι παρά μόλις τριών ημερών. Η νεογέννητη κόρη της Beyonce και του Jay-Z, από τη στιγμή που είδε το φως στέφθηκε αμέσως το «χρυσό παιδί» ανάμεσα σε όλα τα άλλα παιδιά των celebrities, δεδομένης της αμύθητης περιουσίας που διαθέτουν οι γονείς της και του τρόπου με τον οποίο πρόκειται να την μεγαλώσουν. Ότι κι αν είχαμε φανταστεί, πάντως, η πραγματικότητα κατάφερε να ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από έξω, ο Jay-Ζ και η Beyonce έχουν ξοδέψει από την Κυριακή μέχρι σήμερα το παρανοϊκό ποσό του 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων για την «προίκα» της νεογέννητης Blue Ivy.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι αγόρασε πράγματα για να γεμίσει τα τρία (3) παιδικά δωμάτια που έχουν φτιάξει στο σπίτι τους, μεταξύ των οποίων: ένα αλογάκι από ατόφιο χρυσάφι αξίας 614.000 δολαρίων, μια καρέκλα μωρού με επίστρωση από κρυστάλλους Swarovski αξίας 15.300 δολαρίων, μια κούνια σε σχήμα παραμυθένιας άμαξας αξίας 46.000 δολαρίων και ένα παιχνιδόσπιτο σε σήμα μύλου αξίας 30.700 δολαρίων. Τέλος, για να μετακινείται η μικρή Blue Ivy με άνεση μέσα στο τεράστιο σπίτι της, οι γονείς της προνόησαν και της αγόρασαν ένα πολυτελές mini αμάξι μάρκας Bugatti.

Επειδή όμως η Blue είναι κοριτσάκι, και όλα τα κοριτσάκια αγαπούν τα κοσμήματα, η Beyonce δεν άφησε την κόρη της παραπονεμένη. Πήγε στο ιστορικό κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co και πήρε για την μικρή διάφορα μπιχλιμπίδια, όπως κουδουνίστρες από χρυσό, πλατίνα και διαμάντια και διαμαντένια κουκλάκια.

Το καταλαβαίνουμε πως την πρώτη φορά που κάνεις παιδί είσαι ενθουσιασμένος και πετάς στα σύννεφα. Το καταλαβαίνουμε πως όταν έχεις λεφτά έχεις και την άνεση να το παρακάνεις λίγο και να διαλέξεις τα καλύτερα για το παιδί σου. Το καταλαβαίνουμε πως μετά την πρώτη αποβολή που είχε η Beyonce –την οποία αποκάλυψε ο Jay-Z στο κομμάτι που έγραψε για την Blue- το γεγονός πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο την κόρη της κάνει το ζευγάρι ανείπωτα ευτυχισμένο. Έχει και το κιτς όμως τα όριά του. Ή δεν τα έχει, απ' ότι φαίνεται.