Τι θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα της Δούκισσας Νομικού;

Τι θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα της Δούκισσας Νομικού;

Στις 22.00 το βράδυ η όμορφη παρουσιάστρια κάνει το ντεμπούτο της στον ΑΝΤ1 και η αγωνία της είναι μεγάλη. Αμέσως πέφτει στα βαθιά νερά μιας και δέκα μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασής της ξεκινάει την εβδομαδιαία εκπομπή της με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

 

Η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας προσκαλούν στη νέα χιουμοριστική εκπομπή του ΑΝΤ1 και μας προκαλούν να δεχτούμε μια σπαρταριστή επίθεση γέλιου!

Το «Laugh Attack» είναι ένα ξεχωριστό ποτ πουρί με τρεις από τις πιο πετυχημένες χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Αυτό το ιδιαίτερο mix, έρχεται από το παρελθόν για να κατακτήσει το σήμερα. Με τα κλασικά «Μπαμ!» (Χρήστος Φερεντίνος), «Στην Πρίζα» (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Τερζής) και «Ταξί» (Μάρκος Σεφερλής) το χιούμορ, το γέλιο και η πλάκα έρχονται σε πρώτο πλάνο και πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το «Laugh Attack» κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1, για να μας θυμίσει πως -ειδικά στις μέρες μας- η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση γέλιου! Να τους ευχηθούμε να χαμογελάσουν και από το ραβασάκι της AGB το πρωί του Σαββάτου μιας και απέναντί τους θα έχουν αντίπαλο τον Γιάννη Μπέζο με το πετυχημένο σίριαλ "Κλινική Περίπτωση".