Όλοι οι stars του Super Bowl σε 2 λεπτά

Όλοι οι stars του Super Bowl σε 2 λεπτά

Όλοι οι διάσημοι που έχουν παίξει σε διαφημίσεις για το Super Bowl, μαζεμένοι σε ένα δίλεπτο βίντεο.

Η διοργάνωση του Super Bowl, του παιχνιδιού πρωταθλήματος της Εθνικής Αμερικάνικης Ένωσης Ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στην Αμερική, γίνεται κάθε χρόνο με δόξα και τιμή και τεράστια χρηματικά ποσά δίνονται σε διαφημιστικές καμπάνιες για την καλύτερη δυνατή προώθηση του όλου show, αφού πέρα από το ίδιο το άθλημα, το Super Bowl παραμένει ένα φαντασμαγορικό show αστέρων της μουσικής, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης κ.ο.κ.

Έτσι και φέτος, λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξή του, έχει ξεκινήσει ένα απίστευτο buzz σχετικά με το τι έχουμε να περιμένουμε από τα φετινά διαφημιστικά σποτ της διοργάνωσης, στα οποία θα πρωταγωνιστούν ο Justin Bieber, ο Ozzy Osbourne, ο Eminem αλλά και η Kim Kardashian.

Το αμερικάνικο site popsugar.com, για να τιμήσει τον μεγάλο αυτό θεσμό, έφτιαξε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών με όλους τους celebrities που έχουν πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς σε διαφημίσεις του Super Bowl, το οποίο είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Δείτε το παρακάτω και θα καταλάβετε για πόσο σημαντική διοργάνωση μιλάμε.