Ειρήνη Κεβεζέ: H επιστροφή της καυτής Playmate με πολλές εκπλήξεις

Ειρήνη Κεβεζέ: H επιστροφή της καυτής Playmate με πολλές εκπλήξεις

Η Ειρήνη γεννήθηκε το 1986  κατάγεται  από τη Μικρά Ασία  και γεννήθηκε στο  Μεσσολόγγι. Είναι ένα από τα πιο ψηλά μοντέλα στην Ελλάδα με 1.75 ύψος και το καλλίγραμμο σώμα της έχει εντυπωσιάσει το σύνολο των σχεδιαστών στην χώρα μας. Γνωστή έγινε από την θέση  που κατέκτησε της αναπληρωματικής Playmate το 2010.

Το μόντελινγκ προέκυψε εντελώς τυχαία στην καριέρα της και αυτό που αγαπάει είναι η κομμωτική και η μουσική που το τελευταίο διάστημα ασχολείται επαγγελματικά και κάνει ειδικά μαθήματα για αυτό. Είναι από τις λίγες Ελληνίδες που έχουν φωτογραφηθεί για εξώφυλλο αντρικού περιοδικού στην Σερβία και αυτό δημιούργησε μεγάλη αίσθηση πριν ενάμισι έτος. Μετά την Όλγα Φαρμάκη στην Ρουμανία, - η Ιρένε όπως την φωνάζουν φίλοι της- ρίσκαρε και πέτυχε με μια αισθησιακή φωτογράφηση που ήταν πρώτο θέμα σε lifestyle περιοδικά να ανεβάσει τις μετοχές της. Οι αναλογίες της αλλά και ο χαρακτήρας της , έδωσε την ευκαιρία σε πολλά πρακτορεία από την Ευρώπη να την πλησιάσουν να δουλέψει σε Μιλάνο και Τουρκία αλλά οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Η μεγάλη της αγάπη για την μουσική, την υποχρέωσε να μάθει καλά πως είναι να γίνεται dj και να διασκεδάζει τον κόσμο. Αγαπά την ηλεκτρονική μουσική και με τα live που κάνει γεμίζει ασφυκτικά κάθε club σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δε παράτησε το μόντελινγκ αλλά αφοσιώθηκε στο κομμάτι αυτό γιατί πολύ απλά όπως είχε πει πιο παλιά σε μια της συνέντευξη δε της αρέσει να είναι μέτρια σε δέκα πράγματα. Έχει στόχο. αυτογνωσία και προσπαθεί να κάνει καριέρα με βάση αυτό που θέλει η νεολαία και που θα έκανε και εκείνη προκειμένου να διασκεδάσει. 

Στην προσωπική της ζωή σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μόνη της και το κεφάλαιο οικογένεια είναι κάτι που ακόμη δε σκέφτεται. Οι φήμες πριν δύο χρόνια περίπου την έφερναν να είναι έγκυος και να ζει μόνιμα στην Κύπρο αλλά αυτό διαψεύστηκε αμέσως. Ζει στα βόρεια προάστια και τον ελεύθερο χρόνο της , κάνει clubbing και μαζεύεται σε σπίτια φίλων της για επιτραπέζια παιχνίδια και dvd. Σε λίγες μέρες να προσθέσουμε ότι θα ξεκινήσει σε μαγαζί της Γλυφάδας σειρά από party που θα απογειώνουν το κοινό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Ειρήνη επιστρέφει δυναμικά και κοντά το Πάσχα κρύβει μια μεγάλη έκπληξη που δε μας αποκαλύπτει.