Rihanna, τι πίνεις και δε μας δίνεις;

Rihanna, τι πίνεις και δε μας δίνεις;

Η RiRi εθεάθη να καπνίζει κάτι που έμοιαζε με πουράκι, αλλά δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά.

Συνήθως μετά από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής ενδείκνυται ένα ντους κι ένα θρεπτικό, ελαφρύ γεύμα. Στην περίπτωση της Rihanna, βέβαια, αυτά είναι αστεία πράγματα.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Χαβάη, κάνοντας επιτέλους διακοπές μετά από έναν χρόνο γεμάτο συναυλίες, φωτογραφήσεις, διαφημιστικές καμπάνιες και ατελείωτη δουλειά. Και απ' ότι φαίνεται, έχει τον δικό της τρόπο για να χαλαρώνει.

Η Rihanna, λοιπόν, εθεάθη μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξεκουράζεται έπειτα από μια έντονη προπόνηση (οι διακοπές, διακοπές αλλά και η σιλουέτα, σιλουέτα), καπνίζοντας ένα τσιγαράκι.

Προσπερνάμε το γεγονός πως, αν το κάπνισμα είναι γενικά επιβλαβές, είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνο μετά από άσκηση καθώς όλοι οι πόροι του σώματος είναι ανοιχτοί, και μένουμε στο ότι το συγκεκριμένο τσιγάρο δεν έμοιαζε ακριβώς με τσιγάρο. Η ίδια η RiRi, από την άλλη, φαινόταν τόσο χαλαρή που το όλο θέαμα άρχισε να προκαλεί υποψίες.

Οι υποψίες αυτές απέκτησαν ισχυρότερη βάση, όταν κάποια άλλη στιγμή μέσα στο ΣΚ, η τραγουδίστρια έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο twitter:

«Kush rolled, glass full... I prefer the better things!», το οποίο είναι στίχος από το κομμάτι του Drake «Up All Night» και μεταφράζεται ελεύθερα σε «Το χόρτο στριμμένο, το ποτήρι γεμάτο... Προτιμώ τα καλύτερα», και μάλλον δεν χρειάζεται να σας εξηγήσουμε σε τι αναφέρεται το «χόρτο».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, επίσης, η Rihanna είχε γράψει το ακόλουθο στο twitter της:

«4.20... Hi.», όπου «4.20» είναι μια ακόμα αργκό για την μαριχουάνα.

Ελπίζουμε μόνο το εικονιζόμενο τσιγάρο να μην το έκανε με τη μία, γιατί μάλλον θα άργησε πολύ να σηκωθεί από την ξαπλώστρα.