Επιστροφή στο πλατό με χαμόγελα και συγκίνηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Επιστροφή στο πλατό με χαμόγελα και συγκίνηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ύστερα από μια εβδομάδα απουσίας επέστρεψε στο πλατό του Φώτης - Μαρία live και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που του έστειλε δεκάδες μηνύματα όλο αυτό το διάστημα για περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές το απόγευμα της Δευτέρας πολύ ευδιάθετος και φάνηκε πως άφησε πίσω τους τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στις αρχές του νέου έτους με την πτώση του από σκάλα την ώρα που ξεστόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Μαρία Μπακοδήμου μάλιστα, δεν σταμάτησε να τον πειράζει, λέγοντάς του ότι θα μπορούσε να χτυπήσει με έναν πιο ηρωικό τρόπο! Ο Φώτης μάλιστα δε κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με την έναρξη της εκπομπής και την αποθεωτική υποδοχή που του έκαναν οι συνεργάτες του και ο αρχισυντάκτης του Νικόλας Τουρουντούς.

Το κλίμα στην ομάδα του απογευματινού μαγκαζίνο είναι εξαιρετικό και τα νούμερα τηλεθέασης απλά συμβαδίζουν με το χαμόγελο των παρουσιαστών. Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο παρουσιαστής ανήκει στο παρελθόν και πλέον ξεκίνησε και πάλι η σκληρή δουλειά. Παράλληλα ετοιμάζει και ένα εστιατόριο στο Γκάζι που θα είναι έτοιμο μέσα στον Φεβρουάριο. Να ευχηθούμε περαστικά στον καλό φίλο και συνάδελφο και σιδερένιος το 2012!