Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης στο FANTASIA LIVE

Ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης στο FANTASIA LIVE

 Ύστερα από σχεδόν οχτώ μήνες χωρίς διακοπή ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο γνωστό παραλιακό μαγαζί και ανανέωσε το ραντεβού του μετά το Πάσχα. Η συγκίνηση ήταν εμφανής και το κοινό αποθέωσε τον καλλιτέχνη μέχρι και τις 06.00 που τελείωσε το πρόγραμμα του.

Αποθεώθηκε και χειροκροτήθηκε θερμά την Κυριακή το βράδυ από τον κόσμο ο γνωστός καλλιτέχνης στην τελευταία φετινή του εμφάνιση στο Fantasia. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκλεισε ένα κύκλο επιτυχημένων εμφανίσεων και κέρδισε ένα μεγάλο έπαθλο των θαυμαστών του που δεν ήταν άλλο από ένα παρατεταμένο σύνθημα που φώναζαν το όνομά του. Αυτό έκανε να δακρύσει ο Νίκος Βέρτης και να μείνει περισσότερο χρόνο πάνω στην σκηνή. Πολλοί ήταν αυτοί που αν και Κυριακή, βρέθηκαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο για να δουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή στη τελευταία του εμφάνιση και να διασκεδάσουν μαζί του.

Τη βραδιά άνοιξαν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Στέφανος Δημοσθένους, η Χριστίνα S και η Ελευθερία Ελευθερίου και ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη. Τη σκυτάλη φυσικά πήρε λίγο μετά τη 01.30 ο Νίκος Βέρτης ερμηνεύοντας με το μοναδικό του τρόπο παλιές και νέες του επιτυχίες που έχουν διπλά πλατινένιες διακρίσεις. Ο γνωστός ερμηνευτής ευδιάθετος αποχαιρέτησε τους θαυμαστές του με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ανανέωσε το ραντεβού του τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα ονόματα όπως ο Αντώνης Βαρδής, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Βασίλης Καρράς, η Άντζελα Δημητρίου πέρασαν από το stage του κέντρου και έκαναν μοναδικά ντουέτα με τον Νίκο Βέρτη που πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μοντέρνου λαϊκού τραγουδιού με σημαντικά ερμηνευμένα τραγούδια και συνεργασίες.