Πού τσακώσαμε τους Έλληνες celebrity;

Πού τσακώσαμε τους Έλληνες celebrity;

Οι δικοί μας διάσημοι του δίνουν και καταλαβαίνει.

Εάν νομίζατε πως το τσουχτερό κρύο και τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πτοούσαν την ελληνική showbiz κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Σύσσωμο το σελεμπριτομάνι έκανε την εμφάνισή του στα νυχτερινά στέκια της Αθήνας, χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό που φρόντισε να απαθανατίσει αγκαλιές, πειράγματα, καλάθια με λουλούδια να εκτοξεύονται προς την πίστα και κεφάτες παρέες σε ανεβασμένη διάθεση.

Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου, η Χριστίνα Πολίτη, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Μαζωνάκης, βρέθηκαν στο Rex και απόλαυσαν από τα πρώτα τραπέζια την «Απόλυτη» Άννα Βίσση. Εκεί βρέθηκε κι ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς που μπορεί να δηλώνει χρεοκοπημένος και να τον κυνηγάει η Εφορία, αλλά δε βάζει στη σαμπάνια του νερό και δε χάνει έξοδο για έξοδο.

Στο αντίπαλο δέος, δηλαδή στο Fever όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή , πέρασαν μία βόλτα η Τζένη Μπότση με την παρέα της Δημήτρη Βλάχο και Μέμο Μπεγνή, ενώ και η Πέγκυ Τρικαλιώτη έδωσε το παρόν.

Τέλος, στο club Cabaret όπου εμφανίζονται ζωντανά οι «Μέλισσες», η Βίκυ Καγιά τραγούδησε με το Χρήστο Μάστορα κάνοντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη με τη Δούκισα Νομικού χειροκροτούσαν τη φίλη τους σιγοψιθυρίζοντας.